کانال اسپیرال می‌خوهید؟ با ما تماس بگیرید

تماس و مشاوره

(021)  4444 3230

محیط‌های صنعتی مثل کارخانه‌ها و سوله‌های صنعتی، هر لحظه در معرض آلودگی صنعتی قرار دارند و برای همین باید یک هواکش وجود داشته باشد که بتواند این هوای آلوده را به بیرون منتقل کند. این هواکش‌های صنعتی که در محیط کارخانه یا سوله نصب می‌شوند بخشی از سیستم تهویه هوای کل کارخانه به حساب می‌آیند که وظیفه آن‌ها تامین هوای تازه برای کارخانه و خارج کردن هوای آلوده از درون محیط است. اگر شما هم دوست دارید بدانید که هواکش صنعتی چیست، انواع آن کدام است و خلاصه هر آن چه لازم است درباره آن بدانید را یک جا بخوانید، تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

کانال هواکش محیط های صنعتی

سیستم تهویه محیط های صنعتی

سیستم‌های تهویه صنعتی شامل مجموعه‌ای از دستگاه‌ها و بخش‌ها هستند که در کنار هم وظیفه تهویه هوای داخل محیط را برعهده گرفته و اجازه نمی‌دهند که محیط صنعتی آلوده شود. یکی از بخش‌های این سیستم‌ها که وجود آن بسیار مهم است، کانال هواکش محیط‌های صنعتی است. هواکش‌ها یک سری فن کویل هستند که هوای آلوده را از محیط صنعتی به بیرون انتقال می‌دهند. این دستگاه‌ها زمانی با بازدهی بالا کار می‌کنند که هواکش صنعتی استاندارد و بهینه‌ای داشته باشند. همچنین شرکت اسپیرالی با سال‌ها تجربه در زمینه نصب کانال اسپیرال در خدمت شما خواهد بود.

شمای کلی سیستم‌های تهویه صنعتی را اگر بخواهیم به‌صورت خلاصه برای شما ترسیم کنیم شامل یک دستگاه مرکزی است که هواساز، بویلر و چیلر دارد که در کنار هم و گرمایش، سرمایش و هوای تازه مورد نیاز محیط صنعتی را فراهم می‌کنند. این گرمایش، سرمایش و هوای تازه از طریق یک شبکه کانال به بخش‌های مختلف محیط کارخانه منتقل می‌شود. در بخش‌های مختلفی از محیط صنعتی نیز هواکش‌هایی با کانال‌های هواکش قرار دارند که وظیفه آن‌ها این است که هوای آلوده را به بیرون انتقال دهند.

وظیفه کانال هواکش صنعتی

وظیفه اصلی کانال هواکش صنعتی این است که هوای آلوده را که هواکش آن‌ها را جمع‌آوری می‌کند، با حداکثر بازدهی از درون محیط صنعتی به بیرون انتقال دهد. این کانال زمانی قادر است به وظیفه خود به خوبی عمل کند که اولا جنس آن متناسب با محیط صنعتی انتخاب شده باشد، ابعادش با دبی مورد نیاز هوای مکیده شده همخوانی داشته باشد و طراحی آن به گونه‌ای انجام شده باشد که کمترین اتلاف انرژِی و بیشترین بازدهی را داشته باشد. این شرایط زمانی برقرار خواهد شد که شما با مراحل طراحی کانال هواکش صنعتی که در بخش بعد به آن می‌پردازیم آشنا باشید.

پیش از این که مراحل طراحی کانال هواکش صنعتی را توضیح دهیم اما لازم است که با یک نکته مهم درباره کانال‌های تهویه و هواکش صنعتی آشنا باشید. این کانال‌ها زمانی در محیط‌های صنعتی به‌خوبی کار می‌کنند که هنگام انتقال هوا در آن‌ها سر و صدای زیادی در آن‌ها تولید نشود. اگر در کارخانه یا سوله صنعتی مشاهده کردید که یک کانال هواکش صنعتی یا کانال تهویه هر بخش دیگری از محیط صنعتی هنگام انتقال و توزیع هوا سر و صدای زیادی ایجاد می‌کند، می‌توانید مطمئن باشید که در کل این کانال بازدهی بسیار کمی دارد و باید تعویض شود.

مراحل طراحی کانال هواکش صنعتی

برای طراحی کانال هواکش صنعتی لازم است که در کل سه مرحله پشت‌سر گذاشته شود تا کانال‌های تولید شده بازدهی بسیار بالایی داشته باشند. در مرحله اول شکل هندسی کانال باید مشخص شود. کانال‌های هواکش صنعتی در کل به دو شکل اسپیرال و چهارگوش طراحی می‌شوند. با این حال امروزه مهندس‌ها می‌دانند که شکل هندسی اسپیرال باعث می‌شود که بازدهی کانال تهویه به صد در صد برسد. بعد از تعیین شکل هندسی کانال هواکش صنعتی، نوبت به مشخص کردن مقدار دبی هوایی که باید کانال هر لحظه انتقال دهد می‌رسد. این دبی براساس شرایط محیط صنعتی مشخص می‌شود.

با مشخص بودن دبی و شکل هندسی، دیگر می‌توان نقشه کلی کانال هواکش صنعتی که شامل ابعاد و جنس آن نیز هست را به واحد تولید داد تا سریعا ساخته شده و در پروژه اجرا گردد. این مرحله شامل یک سری عملیات فنی و استفاده از تکنولوژی‌هایی برای برش دادن ورق‌ها و جوش کردن آن‌ها به هم است. در این مرحله مهم‌ترین نکته درست متصل کردن ورق‌های تشکیل دهنده کانال هواکش صنعتی به یکدیگر است طوری که نشتی هوا برای آن ایجاد نشود و بازدهی آن به بالاترین حد ممکن برسد. در پایان مقاله بهترین شرکتی که می‌توانید کار طراحی و ساخت کانال هواکش صنعتی خود را به آن بسپارید به شما معرفی می‌کنیم. همچنین شرکت اسپیرالی با سال‌ها تجربه در زمینه کانال سازی صنعتی در خدمت شما خواهد بود.

انواع کانال هواکش صنعتی

کانال‌های هواکش صنعتی براساس جنس ماده‌ای که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. 4 عدد از مهم‌ترین این کانال‌های هواکش صنعتی در ادامه معرفی شده‌اند:

  • کانال هواکش آلومینیومی: استفاده از ورق آلومینیوم برای طراحی و ساخت کانال‌های هواکش صنعتی بسیار رواج دارد. علت آن سبکی و ساخت ساده این نوع کانال‌ها است. کانال‌های آلومینیومی به دو شکل اسپیرال و چهارگوش طراحی می‌شوند.
  • کانال هواکش گالوانیزه: ورق گالوانیزه (برای اینکه به صورت دقیق بدانید گالوانیزه چیست کلیک کنید) یکی دیگر از متریال‌هایی است که برای ساخت کانال هواکش صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این متریال به خاطر مقاومت بسیار بالایی که دارد مورد توجه طراحان و سازندگان کانال‌های صنعتی قرار گرفته است. نوع اسپیرال این کانال‌ها بیشترین بازدهی را در میان دیگر انواع کانال هواکش صنعتی دارد.
  • کانال هواکش پارچه‌ای: اگر محیط صنعتی شما مرتبط با صنایع دارویی و شیمیایی است، بهترین گزینه برای کانال هواکش صنعتی، استفاده از کانال‌های تهویه پارچه‌ای است. این نوع کانال‌ها به شکل اسپیرال طراحی و ساخته می‌شوند و بازدهی بسیار بالایی دارند.
  • کانال هواکش با عایق از پیش ساخته شده: نوع نهایی کانال‌های هواکش صنعتی، کانال‌های با عایق از پیش ساخته شده هستند. این نوع کانال‌ها به خاطر مقاومت بسیار بالا و عایق صد در صد بودن در برابر حرارت و صدا، بهترین گزینه برای استفاده در محیط صنعتی پالایشگاهی محسوب می‌شوند.

کانال هواکش محیط های صنعتی با شرکت اسپیرالی

بهترین شرکت طراحی و ساخت سیستم‌های تهویه صنعتی و کانال‌های تهویه صنعتی که می‌توانید کار طراحی و ساخت کانال هواکش خود را به آن بسپارید، شرکت اسپیرالی است. این شرکت با تجربه زیادی که در امر طراحی و ساخت انواع کانال تهویه صنعتی دارد قادر است با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن کار طراحی و ساخت کانال‌های هواکش صنعتی مورد نیاز شما را انجام دهد. این شرکت توانسته برای شرکت‌های بزرگی مثل سایپا، ایران خودرو، مپنا، شرکت ملی نفت ایران، سازمان انرژی اتمی، صبا باتری و بسیاری ارگان‌های دولتی سیستم تهویه و کانال تهویه طراحی و اجرا کند.

حرف آخر

در این مقاله تلاش کردیم که درباره کانال هواکش محیط های صنعتی توضیحاتی کلی ارائه دهیم. برای همین ابتدا توضیح دادیم که وظیفه اصلی کانال هواکش صنعتی چیست و چطور طراحی می‌شود. بعد از این که این موارد را توضیح دادیم، انواع کانال هواکش محیط صنعتی را بررسی کردیم و درنهایت نیز بهترین شرکتی که می‌توانید کار طراحی و ساخت کانال صنعتی خود را به آن بسپارید را به شما معرفی کردیم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

تماس و مشاوره

02144443230

02144443730

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up