خدمات تولید، طراحی و اجرا کانال اسپیرال

کیفیت

بهترین کیفیت

قیمت

مناسب‌ترین قیمت

شرکت اسپیرالی (تهویه نو آستیاک) با سال‌ها تجربه در کانال سازی صنعتی و اجرا پروژه‌های بزرگ کانال اسپیرال و اجرای پروژه‌هایی چون، شرکت ملی نفت، بانک تجارت، دیجیکالا، سازمان انرژی اتمی، سایپا، ایران خودرو، کرمان موتور، صبا باتری، زامیاد و… میزبان پروژه‌های کانال اسپیرال صنعتی شما خواهد بود. برای مشاوره رایگان، تماس بگیرید.

ویدیو معرفی خدمات کانال اسپیرال شرکت اسپیرالی

پروژه کانال اسپیرال دارم
پروژه کانال اسپیرال دارم
می‌خوام لیست مشتریان قبلی رو ببینم
می‌خوام لیست مشتریان قبلی رو ببینم
می‌خوام نمونه کارهارو ببینم
می‌خوام نمونه کارهارو ببینم
می‌خوام در مورد کانال اسپیرال بدونم
می‌خوام در مورد کانال اسپیرال بدونم

کانال اسپیرال

کانال اسپیرال (spiral) نوعی لوله است که برای انتقال هوا ساخته شده و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. طراحی این خطوط لوله به گونه‌ای است که هوا با حرکت چرخشی یا دورانی در آن منتقل می‌شود به همین دلیل آن‌ها را اسپیرال نام‌گذاری کرده‌اند. تا قبل از ساخته شدن کانال اسپیرال از کانال‌های مربعی یا مستطیلی استفاده می‌شد که به دلیل نقص‌های فنی متعدد این نوع خطوط انتقال هوا کنار زده شد و کانال‌های اسپیرال برای جبران این نواقص ساخته شد. برای همین این محصولات جزو یکی از جدیدترین و پرکاربردترین خطوط انتقال هوا در صنایع مختلف محسوب شده و شناخت آن برای هر صاحب صنعت و متخصصی ضروری است. شرکت اسپیرالی متخصص ساخت و اجرای انواع کانال اسپیرال هستند که صفر تا صد پروژه‌های مرتبط را با ارزان‌ترین هزینه برای شما انجام می‌دهند.

اینکه کانال‌های مستطیلی و مربعی قدیمی چه ایراداتی داشتند و چرا کانال‌های اسپیرال جایگزین آن‌ها شدند یک بحث تخصصی در مهندسی مکانیک و مواد محسوب می‌شود و توضیح درباره آن زیاد ضروری نیست اما در کل باید بدانیم که اصلی‌ترین دلیل این جایگزینی تلفات بالای انتقال هوا بوده و در اصل به منظور کاهش این تلفات و کمتر کردن اصطکاک، چنین کانال‌هایی ساخته شدند. اما این کانال‌ها از چه موادی ساخته می‌شوند؟ چه کاربردهایی دارند؟ چگونه نصب می‌شوند و در کل تاریخچه آن‌ها چیست؟ پاسخ این سوال‌ها و سوالاتی مشابه آن از موضوع اصلی است که قصد داریم مورد بررسی قرار دهیم. این بررسی‌ها حاصل تجربیات متخصصان شرکت اسپیرالی است که در اختیار شما قرار می‌گیرد.

کانال اسپیرال چیست

سیستم‌های تهویه امروزی چنان گسترش یافته‌اند که بتوان از آن‌ها در ساختمان‌های عظیم یا صنایع بزرگ استفاده بهینه کرد. مسیر انتقال هوا در ساختمان‌های بزرگ و سیستم‌های صنعتی امروزی بسیار طولانی‌تر از چیزی است که در گذشته لازم بود در نظر گرفته شود و برای همین متریال کانال‌های انتقال هوا و البته سیستم طراحی آن‌ها باید به گونه‌ای در نظر گرفته شود که بتواند هوا را در مسیرهای طولانی بدون اتلاف وقت و انرژی و با بازدهی بالا انتقال دهد. کانال اسپیرال که نوع جدیدی از کانال‌های گرد محسوب می‌شود با هدف برآورده کردن چنین نیازی ساخته شده است و در تعداد زیادی از صنایع و پروژه‌های عمرانی و صنعتی عظیم کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کانال‌ها از درون دارای شیارهایی مارپیچ است که باعث گردش هوا در حین انتقال می‌شود. کانال اسپیرال نوعی از انواع کانال سازی صنعتی است. البته بهترین نوع آن است.

کانال گرد اسپیرال (2)
کانال گرد اسپیرال

از بیرون نیز این شیارهای مارپیپ به‌صورت برجسته روی بدنه آن قرار دارند و باعث استحکام بیشتر بدنه کانال شده‌اند. این کانال‌ها به خاطر داشتن استقامت بالا و جریان یافتن هوا در آن‌ها به سادگی، می‌توانند کار انتقال هوا را در مسیرهای بسیار طولانی بسیار ساده و بدون اتلاف وقت انجام دهند. علاوه بر این متریال و طراحی این کانال‌ها به گونه‌ای بهینه شده تا بتوان از آن‌ها هم برای انتقال هوای گرم و هم انتقال هوای سرد استفاده کرد. نوع دیگری از کانال‌های اسپیرال وجود دارد که به‌صورت مشبک ساخته می‌شوند و از آن‌ها برای انتقال مواد گوناگون مثل گاز، روغن، گازوییل و دیگر فرایندهای پالایشگاهی استفاده می‌شود. این نوع کانال اسپیرال بسیار استحکام بیشتری داشته و به‌صورت سفارشی و با توجه به نیاز پروژه ساخته می‌شوند. در کل وزن سبک، استقامت بالا و البته سادگی انتقال هوا و دیگر سیال‌ها در این کانال‌ها باعث استفاده وسیع از آن‌ها شده است.

کانال اسپیرال چیست
کانال اسپیرال چیست

کانال گرد اسپیرال

مهندسان از دیرباز می‌دانستند که کانال‌های انتقال بهتر است گرد باشند زیرا دهانه گرد و مسیر دایره‌ای برای انتقال مواد یا انواع سیالات، باعث می‌شود مقدار تلفات بسیار کاهش یابد. با این حال ساخت کانال گرد دشوارتر از ساخت کانال‌های مربعی یا مستطیلی است به همین دلیل کانال اسپیرال به تازگی ساخته شده و در گذشته وجود نداشته است. اما کانال‌های اسپیرال چطور ساخته می‌شوند؟ نحوه ساخت این نوع کانال نیازمند استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای است به همین دلیل دیر به بازار عرضه شده‌اند. عموما کانال‌های اسپیرال با ورق گالوانیزه ساخته می‌شوند زیرا مارپیچ کردن و به هم دوختن آن‌ها به خاطر وزن سبک و جنسی که دارند ساده‌تر از دیگر فلزها و آلیاژها است. برای ساخت یک کانال اسپیرال ابتدا یک محور فلزی در نظر گرفته شده و سپس ورق‌های گالوانیزه حول آن به‌صورت چرخشی دوران داده می‌شود و درنهایت این ورق‌ها در لبه با دستگاه دوخت و پرس به هم دوخته می‌شوند.

بعد از دوختن این لبه‌ها به یکدیگر، نوبت به هواگیری و پرس دوباره می‌رسد تا هیچ مشکلی در طول بدنه کانال پیش نیاید و در آینده تحت فشار و حرارت نشتی در آن ایجاد نشود. شرکت اسپیرالی از این روش برای ساخت کانال اسپیرال استفاده می‌کند که از جدیدترین متد روز ساخت کانال‌های اسپیرال بوده و بسیار مطمئن است. همچنین درنهایت با استفاده از رنگ کوره‌ای کانال‌های ساخته شده را رنگ‌آمیزی می‌کنند تا علاوه بر مقاومت و استحکام، نمایی زیبا هم داشته باشند. بسته به اینکه پروژه شما در چه زمینه‌ای باشد، شرکت اسپیرالی کانال‌های اسپیرال را با استفاده از متریال‌های دیگر هم ساخته و اجرا می‌کند اما عموم پروژه‌های مرتبط با کانال اسپیرال از گالوانیزه برای ساخت این محصولات استفاده می‌کنند. برای مثال از ورق‌های استنلس استیل برای محیط‌های بهداشتی استفاده می‌شود یا مثلا از ورق آلومینیوم برای مناطق مرطوب استفاده می‌شود. ورق مسی نیز در بعضی پروژه‌ها بکار می‌رود.

کانال هوای اسپیرال

کانال‌های هوای اسپیرال زمانی مناسب با پروژه شما خواهند بود که یک تیم مهندسی با تجربه ساخت کانال مورد نیاز شما را برعهده گیرند. علاوه بر این تجربه بالا در زمینه اجرای کانال‌های هوای اسپیرال نیز درست به اندازه تجربه لازم برای ساخت آن‌ها اهمیت دارد. برای همین است که تیم اسپیرالی بهترین نوع کانال اسپیرال را در کمترین زمان ممکن برای شما فراهم و اجرا می‌کنند. بیشترین کاربرد کانال‌های اسپیرال در زمینه پروژه‌هایی است که نیازمند استفاده از کانال هوا بوده و برای همین کانال هوای اسپیرال است که در این پروژه‌ها باید اجرا شوند. این کانال‌ها برای هوا، گرد و غبار، مواد ذائد، شوتینگ زباله و… مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای همین در بیشتر پروژه‌های عمرانی به کار می‌آیند. مهم‌ترین ویژگی کانال‌های هوای اسپیرال این است که بسیار سبک بوده و حمل‌ونقل آن‌ها سر پروژه بسیار ساده است. متریال اصلی آن‌ها نیز گالوانیزه است.

کانال هوای اسپیرال
کانال هوای اسپیرال

ویژگی مهم دیگری کانال‌های هوای اسپیرال دارند این است که در برابر ضربه بسیار مقاوم بوده و به سختی فرسوده می‌شوند. نحوه ساخت کانال هوای اسپیرال نیز درست مانند ساخت دیگر کانال‌های اسپیرال است یعنی یک سری ورق گالوانیزه است که به‌صورت مارپیچ حول یک محور فلزی روی هم قرار گرفته و درنهایت به هم دوخته می‌شوند. تولید کانال اسپیرال به‌صورت صنتی انجام می‌شود به همین دلیل از دیگر کانال‌های هوا که به‌صورت دستی ساخته می‌شدند مقاومت و استحکام بیشتری دارند. این نوع کانال در پروژه‌های گوناگونی مثل فضاهای تجاری، مسکونی، پروژه‌های صنعتی مثل دامداری و گلخانه‌های بزرگ، رستوران‌ها، هتل‌ها، کافی شاپ‌ها، فرودگاه‌ها، سوله‌ها، انواع کارخانه‌ها، انبارها، تونل‌های عظیم و… کاربرد دارند. عموما این نوع کانال اسپیرال قظر دهانه 3 تا 150 سانتی متر داشته و ضخامت آن‌ها از 0.2 تا 1.2 میلی متر متغیر است. این متغیر بودن به‌خاطر کاربردهای وسیعی است که کانال‌های هوای اسپیرال در پروژه‌های مختلف دارند.

کانال اسپیرال گالوانیزه چیست

هر کانال اسپیرال که با ورق گالوانیزه ساخته شود را کانال اسپیرال گالوانیزه می‌نامند. علت اینکه از ورق گالوانیزه برای ساخت این کانال‌ها استفاده می‌شود ویژگی‌های منحصربفردی است که این متریال دارد. اول از همه گالوانیزه دارای استحکام بسیار زیاد در عین سبک بودن است. برای همین نصب آن در پروژه‌های گوناگون و در ارتفاعات مختلف بسیار ساده است. همچنین مقاومت بالای آن باعث شده در برابر ضربات، خوردگی، فشار، خمیدگی و بسیاری عوامل دیگر که باعث نابودی کانال‌های دیگر می‌شوند مقاومت بالایی داشته باشد. به ندرت پیش می‌آید که کانال‌های اسپیرال گالوانیزه نیاز به تعویض یا تعمیر بر اثر پوسیدگی یا ضربه داشته باشند. به همین دلیل است که طول عمر این نوع کانال‌ها نسبت به دیگر کانال‌های انتقال هوا و مواد مختلف بسیار بیشتر بوده و در هر سیستمی که مورد استفاده قرار گیرند، با بهترین کیفیت ممکن به آن سیستم خدمات ارائه می‌دهند.

کانال اسپیرال گالوانیزه (2)
کانال اسپیرال گالوانیزه (2)

بسته به قطر دهانه و ضخامت، کانال‌های اسپیرال گالوانیزه به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. البته شرکت اسپیرالی تمام این انواع را بنا به سفارش شما با کمترین هزینه ممکن و در کوتاه‌ترین زمان تولید و در پروژه‌های شما نصب می‌کند. همچنین اندازه و متریال جانبی که برای ساخت انواع کانال اسپیرال گالوانیزه مورد استفاده قرار می‌گیرد باعث شده که این نوع کانال تنوع بالایی داشته باشد. بسته به پروژه‌ای که مدنظر دارید، رنگ‌بندی این کانال‌ها نیز متفاوت خواهد بود. شرکت اسپیرالی انواع کانال‌های اسپیرال گالوانیزه را با رنگ‌های کوره‌ای بسیار جذاب تولید می‌کند و دیگر لازم نیست نگران ظاهر این کانال‌ها و همخوانی آن با پروژه‌ای که مدنظر دارید باشید. هر چند فرایند ساخت کانال‌های اسپیرال گالوانیزه صنعتی و پیچیده است اما مدت زمان ساخت آن‌ها بسیار کوتاه بوده و همین باعث شده که در پروژه‌های بسیار متعددی مورد استفاده قرار گیرند. تجربیات شرکت اسپیرالی این مدت زمان را حتی کوتاه‌تر هم کرده است.

قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه

قیمت هر کانال اسپیرال گالوانیزه بر اساس فاکتورها و عوامل گوناگونی تعیین می‌شود. این فاکتورها البته شامل متراژ کانال، قطر دهانه، جنس گالوانیزه استفاده شده، ضخامت آن، پروژه و شرایط اجرای کانال اسپیرال و البته محلی که قصد دارید از این کانال‌ها استفاده کنید است. شرکت اسپیرالی شرایطی فراهم کرده که شما بتوانید قبل از اجرای پروژه کانال اسپیرال خود، از هزینه‌های ساخت و اجرای آن صفر تا صد اطلاع یابید. برای همین راه‌های ارتباطی در نظر گرفته شده است که شما با استفاده از آن‌ها می‌توانید شرایط پروژه خود را به کارشناسان این شرکت توضیح داده و منتظر بمانید تا تخمین‌های لازم صورت گرفته و به شما اطلاع داده شود. برای مثال این قیمت مدنظر برای پروژه‌های ساختمانی مثل کانال شوتینگ یا کانال هوای آپارتمانی بسیار کمتر از قیمت ساخت و اجرای این کانال برای پروژه‌های صنعتی مثل سوله و دامداری است.

قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه
قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه

مشخص است که هر چه انتظار شما از کیفیت کانال اسپیرال گالوانیزه بیشتر باشد و قصد داشته باشید که این کانال‌ها را در پروژه‌های دشوارتری اجرا کنید، قیمت ساخت و اجرا بیشتر خواهد شد. متغیر بودن عوامل و تغییر لحظه‌ای قیمت ورق‌های گالوانیزه و خدمات مهندسی باعث شده نتوان از قبل یک قیمت مشخص برای ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال گالوانیزه ارائه داد. برای همین اگر قصد دارید به طور دقیق از این قیمت اطلاع یابید، حتما با کارشناسان شرکت اسپیرالی تماس بگیرید تا ریز جزئیات هزینه‌ها را به شما اطلاع دهند و بتوانید بر اساس قیمت واقعی تصمیم بگیرید. البته نگران نباشید. شرکت اسپیرالی یکی از بهترین شرکت‌های ساخت و نصب کانال‌های اسپیرال گالوانیزه است و برای همین قیمت‌های پیشنهادی این شرکت بسیار منصفانه بوده و می‌توانید با خیال راحت کارهای ساخت و نصب کانال اسپیرال خود را به آن‌ها بسپارید. برای اینکه بهتر از منصفانه بودن قیمت ساخت و اجرای این شرکت اطلاع یابید می‌توانید یک استعلام از دیگر شرکت‌های مهندسی گرفته و با قیمتی که شرکت اسپیرالی به شما پیشنهاد می‌دهد مقایسه کنید. البته بسته به هر پروژه این قیمت و خدمات آن متفاوت است با این حال شرکت اسپیرالی کمترین قیمت را برای انجام کارها پیشنهاد می‌دهد.

کانال اسپیرال صنعتی

کانال اسپیرال‌هایی که برای محیط‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، کانال اسپیرال صنعتی نام دارند. این نوع کانال‌های اسپیرال به خاطر شرایطی که محیط صنعتی دارد باید با ورق فولاد گالوانیزه ساخته شوند تا دوام کافی برای مقاومت در محیط‌های صنعتی را داشته باشند. در این محیط‌ها خطر وارد آمدن ضربه یا فشار بیش از حد به کانال بسیار بالا بوده و برای همین لازم است که حتما مقاومت کانال از حد معمول بیشتر باشد. همچنین طراحی کانال‌های اسپیرالی که برای محیط‌های صنعتی در نظر گرفته می‌شوند بسیار بهینه بوده و به گونه‌ای است که کمترین میزان تلفات را داشته باشد. برای همین مقدار زمان بیشتری برای طراحی این مدل کانال‌ها لازم است. شرکت اسپیرالی در ساخت کانال‌های اسپیرال برای محیط‌های صنعتی تجربه و دانش زیادی داشته و برای همین جزو بهترین‌های این زمینه است طوری که سازمان انرژی اتمی تا کرمان موتور و بسیاری از دیگر شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ از مشتریان آن محسوب می‌شوند.

کانال اسپیرال صنعتی (2)
کانال اسپیرال صنعتی

علاوه بر این کانال‌های اسپیرالی که برای محیط‌های صنعتی طراحی می‌شوند باید کاملا با رعایت اصول بهداشتی طراحی و نصب گردند. برای همین یک تیم با تجربه برای نصب آن‌ها باید در اختیار داشته باشید. درنهایت این نکته بسیار مهم است که محیط صنعتی مدنظر شما چه محیطی است؟ بسته به اینکه برای چه نوع محیط صنعتی قصد دارید کانال اسپیرال صنعتی سفارش دهید، جزئیات کار متفاوت خواهد بود. برای مثال اگر محیط شما یک آشپزخانه صنعتی باشد، رعایت بهداشت و تهویه مناسب دو تا از اولویت‌های اصلی طراحی این کانال‌ها خواهد بود. از سویی اگر محیط صنعتی مدنظر شما یک محیط کارخانه‌ای یا تولیدی ابزار باشد، بحث مقاومت و استقامت کانال مطرح شده و باید کانال‌های اسپیرالی تهیه کنید که هم بسیار مقاوم باشند و هم در برابر ضربات و فشارهای احتمالی دچار نشتی نشوند.

تولید کننده کانال اسپیرال

برای تهیه کانال اسپیرال تولید کننده‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید کار طراحی و ساخت این کانال‌ها را به آن‌ها بسپارید. این تولید کننده‌ها عموما کارگاه اختصاصی خود را داشته و بسته به سفارش و شرایطی که مشتریان مدنظر دارند، کانال اسپیرال درخواستی آن‌ها را طراحی و تولید می‌کنند. ابزارآلاتی که برای ساخت این کانال‌ها استفاده می‌شود از دستگاه‌های صنعتی روز دنیا محسوب می‌شود مثل دستگاه خمش، برش، پرس، دوخت و دوز فلز، دستگاه جوش گالوانیزه، کوره‌های رنگی و… که کار با هر کدام نیز نیازمند تخصص و تجربه فراوان است. برای همین بهتر است قبل از ارسال سفارش و درخواست ساخت کانال اسپیرال به تولید کننده این محصول، از اعتبار و تجربه آن تولیدی اطلاع یافته و بعد سفارش خود را ارسال کنید. یکی از بهترین تولید کننده‌های کانال اسپیرال صنعتی در ایران، شرکت اسپیرالی است. این شرکت در کمترین زمان ممکن و با کمترین قیمت کار ساخت کانال را برای شما انجام می‌دهد.

تولید کننده کانال اسپیرال
تولید کننده کانال اسپیرال

نجوه ارسال سفارش برای این شرکت اینگونه است که شم ابتدا بسته به پروژه‌ای که دارید یک کانال اسپیرال گالوانیزه متناسب با شرایط پروژه خود در نظر گرفته و سپس با کارشناسان شرکت اسپیرالی درمیان می‌گذارید. این کارشناسان نیز با توجه به درخواست و شرایطی که شما به آن‌ها اطلاع داده‌اید اقدام به برآورد هزینه‌های ساخت و نصب کانال کرده و در طی یک الی دو روز کاری آن را به شما اطلاع می‌دهند. بعد از موافقت شما، طرح کانال به تیم ساخت داده شده و آن‌ها شروع به ساخت کانال شما می‌کنند. بعد از ساخت نیز تیم اجرا کار را برعهده می‌گیرد. روش کار تیم اجرا اینگونه است که سر پروژه شما حاضر شده و سپس با توجه به شرایطی که این پروژه دارد اقدام به نصب کانال اسپیرالی که سفارش داده‌اید می‌کنند. کار نصب نیز مدت زمان کوتاهی طول می‌کشد و با دقت بالا انجام می‌شود.

تولید کننده کانال اسپیرال در تهران

در شهر تهران هر روز پروژه‌های صنعتی و عمرانی بسیار متنوعی که نیازمند استفاده از کانال اسپیرال هستند ساخته می‌شود. برای مثال تعداد آپارتمان‌هایی که نیازمند کانال هوا هستند یا شوتینگ نیاز دارند بسیار زیاد است. برای همین تقاضا برای خرید و اجرای کانال‌های اسپیرال در این شهر بسیار بالا بوده و منطقی است که بیشترین تعداد تولید کننده این کانال‌ها در شهر تهران باشد. اگر شما هم در تهران هستید و برای پروژه خود قصد اجرا و نصب کانال اسپیرال دارید، بهتر است ابتدا یک تحقیق در میان بهترین تولید کننده‌های این محصول در شهر تهران انجام داده و سپس بهترین آن‌ها را انتخاب کنید. فاکتورهایی که نشان می‌دهد یک تولید کننده کانال اسپیرال در شهر تهران بهترین است اول از کیفیت کاری است که توسط آن تولید کننده انجام می‌شود. هر چه کانال‌های تولید شده با کیفیت‌تر باشند، مشخصا تولید کننده در کارش با تجربه‌تر است.

شرکت اسپیرالی تولید کننده کانال اسپیرال در تهران
شرکت اسپیرالی تولید کننده کانال اسپیرال در تهران

فاکتور بعدی قیمتی است که تولید کننده برای طراحی و اجرای کانال به شما ارائه می‌کند. منصفانه بودن قیمت با حفظ کیفیت کار و متریال، فاکتوری بسیار مهم است که مشخص می‌کند آن تولید کننده چقدر به کار خود و البته جلب نظر مشتریان اهمیت می‌دهد. درنهایت زمان طراحی و اجرای کار نیز فاکتور دیگری است که به ما در انتخاب تولید کننده کانال اسپیرال در تهران کمک می‌کند. اگر چنانچه زمان طراحی و اجرای یک کانال برای تولید کننده‌ای خیلی زیاد طول بکشد ولی همان کار با کیفیت مشابه توسط تولید کننده دیگری در نصف زمان اولی انجام شود، منطقی است که گزینه دوم را انتخاب کنید. شرکت اسپیرالی تمام پارامترهایی که گفتیم را داشته و برای همین جزو بهترین تولید کننده‌های کانال‌های اسپیرال در شهر تهران محسوب می‌شود. شما می‌توانید به‌صورت حضوری یا از طریق راه‌های ارتباطی با کارشناسان این شرکت تماس گرفته و در شهر تهران بهترین کانال اسپیرالی که مدنظر دارید را تحویل بگیرید.

انواع کانال اسپیرال

کانال‌های اسپیرال بسته به کاربرد و متریالی که در ساخت آن‌ها استفاده می‌شود، انواع مختلفی دارند. به طور کلی کانال‌های اسپیرال بسته به کاربردی که دارند به 4 دسته کلی تقسیم می‌شوند. این تقسیم‌بندی همه نوع کانالی را شامل نمی‌شود اما می‌تواند نشان دهد که در کل این کانال‌ها در چه حوزه‌هایی بکار می‌رود. این 4 دسته شامل کانال اسپیرال ساده، اسپیرال نوع آلومینیومی، اسپیرال گالوانیزه استوانه‌ای و بیضی و اسپیرال مشبک. اسپیرال‌های ساده همان اسپیرال‌های گالوانیزه‌ای هستند که در سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی منازل و ساختمان‌های مختلف کاربرد دارند. همچنین از این اسپیرال‌ها در سیستم شوتینگ آپارتمان‌ها استفاده می‌شود. کاربرد اصلی این نوع کانال اسپیرال دفع مواد زائد یا عبور هوا به نحو احسنت از داخل کانال است. ضخامت کم و مقاومت نسبتا بالا از ویژگی‌های اصلی این نوع کانال است.

انواع کانال اسپیرال
انواع کانال اسپیرال

اسپیرال آلومینیومی برای مناطق مرطوب به کار می‌رود. مقاومت زیاد این نوع کانال اسپیرال نیز از ویژگی‌های مهم آن است. در اصل این نوع کانال اسپیرال ساخته شده تا جایگزین لوله‌های سیمانی سنگین باشد و کار انتقال هوا را ساده‌تر کند. کانال‌های اسپیرال گالوانیزه استوانه‌ای و بیضی به خاطر شکل هندسی ویژه‌ای که دارند در بعضی پروژه‌های عمرانی خاص و کارگاه‌های ساخت وسایل مورد استفاده قرار می‌گیرند. ضخامت و طول این کانال‌ها بسته به پروژه متفاوت است. کانال‌های اسپیرال مشبک که آخرین نوع کانال اسپیرال است در ساخت پالایشگاه‌ها و صنایع مرتبط با آن بکار می‌روند. این کانال‌ها مقاومت بسیار زیادی در برابر فشار و تغییر حرارت دارند و برای همین برای انتقال گاز، گازوییل، مواد نفتی و حتی قیر مورد استفاده قرار می‌گیرند. ساخت این نوع کانال‌های اسپیرال نیازمند تلاش و دقت بیشتری است زیرا اگر در این کانال‌ها نشتی رخ دهد جان افرادی که در کنار آن قرار دارند در خطر می‌افتد.

نحوه نصب کانال اسپیرال

نصب کانال اسپیرال یک کار کاملا تخصصی است و برای همین باید آن را به متخصص این کار بسپارید. متخصصان شرکت اسپیرالی در نصب این کانال‌ها با هر ابعاد و سر هر پروژه‌ای تجربه فراوان دارند و برای همین بهتر است کار نصب را به خود آن‌ها بسپارید. با این حال اطلاع از مراحل نصب کانال اسپیرال بد نبوده و می‌توانید یک راهنمای کلی در اینباره در ادامه دریافت کنید:

  • در گام نخست جایی که قرار است کار نصب صورت گیرد را بررسی کرده و اگر هر گونه آلودگی یا مزاحمتی در آنجا وجود دارد، ابتدا آن را رفع کنید.
  • کانال اسپیرال را کاملا منطبق با نیازی که سر پروژه به آن دارید برش دهید و اگر لازم است خمشی در آن ایجاد شود، بسته به شرایط پروژه اینکار را انجام دهید.
  • ساپورت‌هایی که به‌صورت آویز در طول مسیر کانال باید قرار گیرند را آماده کرده و در فواصل مناسب نصب کنید. مطمئن شوید که این ساپورت‌ها به خوبی سر جای خود محکم نصب شده‌اند.
  • کانال اسپیرال را که در ابتدا به‌صورت تکه تکه به دست شما رسیده، در طول مسیر قرار داده و بسته به شرایطی که مدنظر دارید، آن‌ها را به هم پرچ، پیچ یا جوش بزنید.
  • محل اتصال کانال‌ها را برای جلوگیری از نشتی هوا با دقت بالا ببندید.
  • اگر پروژه شما نیاز به عایق کاری کانال‌ها دارید، در این مرحله کار عایق کاری را آغاز کرده و اطمینان حاصل کنید که درزگیری به خوبی انجام شود.
  • در آخر حتما سیستم را تست کنید. اینکار باید پیش از لود کردن سیستم در پروژه انجام شود زیرا باید مطمئن شوید که هیچ نشتی در طول سیستم کانال وجود ندارد.
نحوه نصب کانال اسپیرال
نحوه نصب کانال اسپیرال

توجه داشته باشید که تمام این مراحل باید با نظارت یک مهندس ایمنی انجام شود زیرا عملیات بسیار حساسی است.

بست کانال اسپیرال

در هنگام نصب کانال اسپیرال گاه پیش می‌آید که نیازمند تغییر جهت کانال شویم. برای اینکه بتوان کانال‌ها را متناسب با شرایط پروژه تغییر جهت داد، لازم است یک سری عملیات انجام شود که البته بهتر است به متخصصان آن سپرده شود. این عملیات اینگونه انجام می‌شود که شما متناسب با جهتی که قصد دارید کانال را به سمت آن هدایت کنید، از اتصالات زانویی استفاده می‌کنید. زانویی‌ها عموما در دو زاویه 90 و 45 بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند اما زوایای دیگر آن‌ها هم موجود است. برای اینکه بتوانید کانال را در جهت مورد نظر خود هدایت کنید، بعد از برش کانال از زانویی در مسیر کانال استفاده کرده و سپس مابقی کانال را به آن متصل می‌کنید. چفت و بست زانویی به کانال با استفاده از بست کانال اسپیرال انجام می‌شود که شامل پیچ، زبانه‌های قفلی یا چین دار است.

بست کانال اسپیرال
بست کانال اسپیرال

استفاده از پیچ در کانال‌های اسپیرال ساده رایج‌تر است اما گاه برای محکم‌کاری و جلوگیری از نشت هوا یا دیگر مواد سیال، از زبانه‌های بست قفلی یا چین دار نیز استفاده می‌شود. کانال‌های اسپیرال گالوانیزه به خاطر جنس موادی که دارند به‌سادگی قابل بست کردن بوده و از این نظر جزو پروژه‌های ساده محسوب می‌شوند. برای اینکه بتوانید از بست‌ها بهترین استفاده را کرده و در آینده مشکلی برای سیستم کانال هوای اسپیرال شما پیش نیاید، حتما کار را به متخصصان شرکت اسپیرالی بسپارید. نصب بست‌ها هر چند در کل کار ساده‌ای است اما نیازمند دقت و ظرافت زیادی بوده و برای همین اگر به دست افراد با تجربه انجام شود بهترین نتیجه را خواهد داشت. این متخصصان در کمترین زمان ممکن و با استفاده از بهترین بست که متناسب با پروژه شما باشد کار بستن زانویی به کانال و تغییر جهت آن را برای شما انجام خواهند داد.

نحوه اجرای کانال اسپیرال

نحوه اجرای کانال اسپیرال برای هر پروژه متفاوت است. تگر فرضا شما بخواهید یک شوتینگ برای آپارتمان خود نصب کنید، مراحل ساخت و نصب متفاوت خواهد بود نسبت به وقتی که قصد داشته باشید یک کانال اسپیرال صنعتی برای محیط کارگاه یا کارخانه خود نصب کنید. با این حال یک سری عملیات طراحی، ساخت و نصب مشترک میان تمام انواع کانال‌های اسپیرال وجود دارد که بهتر است از آن اطلاع داشته باشید. در اولین مرحله شما متناسب با پروژه‌ای که قصد انجام آن را دارید، جنس، نوع و ابعاد کانال اسپیرال درخواستی خود را تهیه کرده و به تیم مهندسی که قصد ساخت کانال را برای شما دارد می‌دهید. این تیم نیز با بررسی و تخمین، مدت زمان و هزینه نهایی ساخت و اجرای پروژه را به شما اطلاع می‌دهد. تیم مهندسی اسپیرالی همیشه کمترین زمان و منصفانه‌ترین قیمت را به مشتریال خود پیشنهاد می‌دهد.

نحوه اجرای کانال اسپیرال
نحوه اجرای کانال اسپیرال

بعد از عقد قرارداد ساخت، مشخصات کانال به تیم ساخت داده می‌شود و آن‌ها نیز کانالی درست مانند چیزی که سفارش داده‌اید می‌سازند. بعد از ساخت نیز نوبت به اجرای کانال اسپیرال می‌رسد. برای اجرای کانال‌های اسپیرال ابتدا یک مهندس ناظر سر پروژه فرستاده می‌شود و شرایط لازم برای اجرا را بررسی می‌کند. سپس اگر مشکلی نبود با تیم اجرا کانال‌ها را به سر پروژه منتقل کرده و آن‌جا با استفاده از دستگاه برش، بست و جوش کانال‌های ساخته شده را متناسب با پروژه برش داده، جهت دهی کرده و درنهایت روی هم نصب می‌کنند. در کل اجرای کانال‌های اسپیرال ساختمانی در زمانی کوتاه انجام می‌شود اما پروژه‌های صنعتی نیازمند زمان بیشتری هستند. مثلا اجرای این کانال‌ها برای پروژه‌های پالایشگاهی مدت زمان زیادی طول می‌کشد زیرا کار برش و تست نهایی آن‌ها بسیار حساس بوده و باید با دقت بالایی انجام شود. سپردن کار اجرا به تیم با تجربه اسپیرالی خیال شما را از هر بابت راحت خواهد کرد.

ابعاد کانال اسپیرال چقدر است

ابعاد کانال اسپیرال بسته به پروژه و نوع کانال متغیر است. پارامترهایی که روی ابعاد این کانال‌ها تاثیر می‌گذارد شامل مقدار دبی لازم برای عبور هوا، جنس مواد بکار رفته در ساخت کانال و البته شرایط پروژه است. برای مثال دبی هوا برای آپارتمان‌های بزرگ بیشتر از دبی برای خانه‌های معمولی است و برای همین باید ابعاد کانال اسپیرال بکار رفته در این آپارتمان‌ها بزرگ‌تر از مورد بکار رفته در خانه‌ها باشد. به طور میانگین کانال‌های اسپیرال گالوانیزه طولی متغیر بین 0.5 متر تا 6 متر دارند. برای پروژه‌های با مسافت زیاد این کانال‌ها به صورت تکه تکه کنار هم قرار گرفته و به هم متصل می‌شوند. از سویی بسته به نوع پروژه قطر دهانه این کانال‌ها بین 100 تا 2500 میلی متر متغیر است. دبی هوا مستقیما روی این قطر تاثیر گذاشته و اندازه آن را مشخص می‌کند.

ابعاد کانال اسپیرال چقدر است
ابعاد کانال اسپیرال چقدر است

همچنین نوع پروژه مشخص می‌کند که ضخامت کانال‌ها چقدر باشد. برای مثال اگر کانالی که قصد دارید استفاده کنید برای یک پروژه ساده ساختمانی باشد، ضخامت زیادی نیاز ندارد و در حد 0.6 میلی متر ضخامت نیز نیازهای پروژه شما را برآورده می‌کند. اما اگر قصد شما استفاده از کانال‌های اسپیرال برای پروژه‌های صنعتی و پالایشگاهی باشد، ضخامت کانال‌ها باید در حد چند میلی متر یا حتی سانتی متر باشد. شرکت اسپیرالی این ابعاد را با توجه به پروژه شما تعیین می‌کند. برای همین نمی‌توان از قبل یک ابعاد استاندارد برای کانال‌های اسپبرال در نظر گرفت زیرا این ابعاد بسته به پروژه متغیر هستند. برای همین اگر قصد دارید از ابعاد کانال‌های اسپیرالی که برای پروژه خود به آن نیاز دارید مطلع شوید، حتما با کارشناسان شرکت اسپیرالی تماس بگیرید تا به شما توضیح دهند که این ابعاد باید چقدر باشد و در چه مدت زمانی برای شما ساخته خواهد شد.

اجرای کانال اسپیرال در تهران توسط شرکت اسپیرالی

در شهر تهران، خدمات شرکت اسپیرالی به طور کامل از صفر تا صد در اختیار شما قرار می‌گیرد. دفتر مرکزی این شرکت در تهران بوده و برای همین کسانی که در تهران هستند می‌توانند ب‌صورت حضوری با کارشناسان و مدیران این شرکت ارتباط گرفته و از صفر تا صد اجرای کانال برای پروژه خود مطلع شوند. از جمله پروژه‌های مشهوری که شرکت اسپیرالی در تهران اجرا کرده است، پروژه کانال اسپیرال برای سازمان انرژی اتمی است. همچنین جالب است بدانید که این شرکت یک پروژه کانال اسپیرال بی نقص برای شرکت مشهور دیجیکالا نیز اجرا کرده و این شرکت جزو مشتریان اصلی اسپیرالی محسوب می‌شود. نحوه اجرای کانال اسپیرال در تهران توسط شرکت اسپیرالی نیز بسیار ساده و جذاب است. هر کجای تهران که هستید و قصد دارید پروژه کانال‌های اسپیرال اجرا کنید، کافی است با این شرکت ارتباط برقرار کنید.

اجرای کانال اسپیرال در تهران توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در تهران توسط شرکت اسپیرالی

بعد از ارتباط گرفتن، متخصصان و کارشناسان شرکت اسپیرالی سر پروژه حاضر شده و با یک برآورد کلی به شما توضیح می‌دهند که در کل هزینه اجرای پروژه و مدت زمان آن چقدر خواهد بود. بعد از تخمین هزینه و مدت زمان، با شما قرارداد بسته می‌شود که مثلا در فلان روز پروژه به شما تحویل داده خواهد شد. سپس شما درصدی از هزینه نهایی را پرداخت کرده و بعد از تمام پروژه نیز تسویه حساب انجام می‌دهید. صفر تا صد کار نیز توسط کارشناسان و متخصصان اسپیرالی انجام می‌شود. یعنی تهیه متریال، زیرسازی لازم برای اجرای پروژه، انتقال وسایل سر پروژه و درنهایت تست کار تماما توسط متخصصان اسپیرالی انجام می‌شود و شما تنها کافی است نظاره گر پیشرفت پروژه باشید. اگر در تهران قصد اجرای کانال برای ساختمان مسکونی یا صنعتی خود دارید، بهترین گزینه برای اجرای پروژه، شرکت اسپیرالی است که دفتر مرکزی آن در پونک قرار دارد.

اجرای کانال اسپیرال در شیراز توسط شرکت اسپیرالی

شاید گمان کنید که برای استفاده از خدمات اجرای کانال اسپیرال شرکت اسپیرالی باید حتما در تهران باشید، اما اینگونه نیست. این شرکت در شهرستان‌های شیراز، مشهد، کرج، اصفهان، تبریز، عسلویه، بندر عباس و یزد نیز خدمات اجرای کانال اسپیرال ارائه می‌دهد. برای مثال در شهر شیراز، بانک تجارت یکی از مشتریان شرکت اسپیرالی است که پروژه‌های اجرای کانال اسپیرال خود را به این شرکت معتبر سپرده است. اگر در شیراز ساکن هستید و قصد دارید برای پروژه مسکونی یا صنعتی خود یک کانال اسپیرال متناسب در کمترین زمان و با کمترین قیمت اجرا کنید، تنها کافی است با شرکت اسپیرالی تماس گرفته و از کارشناسان آن‌ها بخواهید تا برآوردی کلی از پروژه شما به عمل آورده و مدت زمان تحویل و هزینه نهایی اجرای آن را به شما اطلاع دهند. اگر چنانچه با شرایط موافق بودید، نوبت به عقد قرارداد می‌رسد.

اجرا کانال اسپیرال در شیراز توسط شرکت اسپیرالی
اجرا کانال اسپیرال در شیراز توسط شرکت اسپیرالی

قرارداد اجرای کانال اسپیرال با شرکت اسپیرالی در شهر شیراز که بسته شد، تیم اجرایی و مهندسی تست شرکت اسپیرالی به شیراز آمده و کار ساخت کانال را سر پروژه انجام می‌دهند. سپس کارهای اجرایی نیز با دقت کامل انجام شده و نیازی نیست که شما در هیچ کدام از مراحل کار خاصی انجام دهید. بعد از ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال نیز نوبت به تست پروژه می‌رسد که توسط جدیدترین دستگاه‌های تست صنعتی انجام می‌شود. این روش‌های جدید تست به شما تضمین خواهد داد که کانال‌ها هیچ گاه دچار نشتی یا فرسودگی نمی‌شوند و برای مدت زمان زیادی مثل ساعت کار می‌کنند. بعد از تست نهایی نیز کارهای جمع‌آوری دستگاه‌ها و وسایل به اتمام رسیده و یک خدمات پس از فروش چند ماهه یا چند ساله بسته به نوع پروژه به شما داده می‌شود تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانید از متخصصان اسپیرالی کمک بگیرید.

اجرای کانال اسپیرال در مشهد توسط شرکت اسپیرالی

مشهد مقدس به عنوان دومین کلان‌شهر پرجمعیت ایران شناخته می‌شود. برای همین در آن پروژه‌های عمرانی و صنعتی زیادی جریان دارد و سرمایه‌گذاران ایرانی و خارجی زیادی در این شهر سرمایه‌گذاری می‌کنند. این پروژه‌های عمرانی و صنعتی بسته به نوع فعالیتی که دارند به اجرای انواع کانال اسپیرال نیازمند هستند. برای همین اگر جزو کسانی هستید که قصد اجرای کانال‌های اسپیرال در شهر مشهد دارید ولی نمی‌دانید بهترین تیمی که می‌توانید به آن اعتماد کرده و کار را به آن‌ها بسپارید کدام است، پیشنهاد ما این است که با شرکت اسپیرالی تماس بگیرید زیرا این شرکت در شهر مشهد نیز خدمات ساخت و اجرای کانال اسپیرال را با کمترین قیمت و در کوتاه‌ترین زمان انجام می‌دهد. این شرکت برای صنایع عظیمی مثل مپنا و پتروشیمی زاگرس پروژه‌های اجرا و نصب کانال اسپیرال انجام داده است و برای همین جزو برترین شرکت‌های ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال محسوب می‌شود.

اجرای کانال اسپیرال در مشهد توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در مشهد توسط شرکت اسپیرالی

برای استفاده از خدمات شرکت اسپیرالی در مشهد کافی است با کارشناسان این شرکت تماس گرفته و از آن‌ها بخواهید که سر پروژه شما حاضر شده و با استفاده از مشخصاتی که کانال‌های اسپیرال شما دارند، هزینه و مدت زمان ساخت آن‌ها را تخمین بزنند. چنانچه این هزینه و مدت زمان با چیزی که شما مدنظر دارید همخوانی داشت نوبت به عقد قراداد و شروع به ساخت کانال‌های اسپیرال می‌رسد. اسپیرالی در ساخت کانال‌ها از بهترین متریال و جدیدترین متد روز استفاده می‌کند برای همین کیفیت کار به شدت بالا بوده و در عین حال هزینه کاملا منصفانه تمام می‌شود. بعد از ساخت کانال‌ها نیز کارهای نصب و اجرای آن آغاز می‌شود که تماما توسط تیم فنی اسپیرالی در محل پروژه انجام می‌شود. درنهایت نیز نوبت به تست پروژه می‌رسد تا خیال شما از بابت درست کار کردن سیستم کانال‌ها راحت شده و اعتمادتان جلب شود.

اجرای کانال اسپیرال در کرج توسط شرکت اسپیرالی

در کرج پروژه‌های صنعتی و ساخت سوله و انبار رونق زیادی دارد. اگر اتوبان تهران کرج را بازدید کرده باشید یا مسیرتان باشد خواهید دید که کارخانه‌ها و سوله‌های عظیمی در این مسیر ساخته شده‌اند که هر کدام صنعتی عظیم پشت خود داشته و البته همه آن‌ها به سیستم‌های کانال اسپیرال برای انتقال هوا یا دفع مواد زائد نیاز دارند. برای همین خدمات شرکت اسپیرالی برای نصب و اجرای کانال‌های اسپیرال شامل شهر کرج هم می‌شود. چنانچه شما صاحب پروژه‌ای عمرانی یا صنعتی در کرج هستید و نمی‌دانید کار ساخت و اجرای کانال اسپیرال خود را به چه شرکتی بسپارید، بهترین گزینه شرکت اسپیرالی است که می‌تواند در مدت زمانی بسیار کوتاه و با هزینه‌ای اندک کار ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال پروژه شما را انجام دهد. بد نیست بدانید یکی از مشتریان بزرگ این شرکت، ایران خودرو است که کار ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال خود را به اسپیرالی سپرده است.

اجرای کانال اسپیرالی در کرج توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرالی در کرج توسط شرکت اسپیرالی

برای اینکه بتوانید از خدمات شرکت اسپیرالی در کرج بهره‌مند شوید تنها کافی است با کارشناسان این شرکت تماس گرفته و از آن‌ها بخواهید که هزینه و زمان ساخت و اجرای پروژه کانال‌های اسپیرال را به شما اطلاع دهند. با دانستن این موارد می‌توانید تصمیم بگیرید که کار را به اسپیرالی بسپرید یا خیر. نگران نباشید. هزینه و مدت زمان اجرای پروژه کانال اسپیرال توسط شرکت اسپیرالی بسیار مناسب است و برای همین شرکت‌های بزرگ از مشتریان آن هستند. بعد از توافق با هزینه و زمان ساخت، متخصصان و تیم فنی شرکت اسپیرالی سر پروژه شما حاضر شده و کار ساخت و اجرای کانال‌ها را برای شما آغاز می‌کنند. این عملیات درست سر موعدی که مقرر شده به پایان رسیده و در انتها نیز برای اطمینان از درستی انجام کار، یک تست سلامت از سیستم گرفته شده و پروژه به شما تحویل داده می‌شود.

اجرای کانال اسپیرال در اصفهان توسط شرکت اسپیرالی

بخش عظیمی از صنعت کشوردر شهر اصفهان قرار دارد. نمایندگی‌های سایپا و زامیاد که در این شهر قرار دارند از مشتریان اصلی شرکت اسپیرالی محسوب می‌شوند و برای همین کسانی که اهل فن هستند به اصطلاح، شرکت اسپیرالی و خدمات آن را در شهر اصفهان می‌شناسند. برای همین این شرکت در شهر زیبای اصفهان نیز خدمات ساخت و اجرای کانال اسسپیرال را با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن انجام می‌دهد. اگر شما نیز در این شهر در حال اجرای پروژه‌ای هستید که نیازمند ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال از هر نوع صنعتی یا ساختمانی است، نگران نباشید زیرا خدمات شرکت اسپیرالی در اصفهان نیز قابل انجام است. برای دسترسی به این خدمات کافی است با متخصصان و کارشناسان این شرکت تماس گرفته و شرایط و هزینه اجرای پروژه کانال‌های اسپیرال را از آنها جویا شوید.

اجرای کانال اسپیرال در اصفهان توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در اصفهان توسط شرکت اسپیرالی

بعد از اینکه شرایط و هزینه اجرای پروژه به شما گفته شد و شما با آن موافقت کردید، تیم‌های طراحی و ساخت و کانال اسپیرال این شرکت دست به کار شده و در زمانی کوتاه کانال‌های اسپیرال درخواستی شما را تهیه می‌کنند. بسته به اینکه پروژه شما از چه نوعی است، کار ساخت و طراحی یا در خود کارگاه‌های تهران اسپیرالی انجام می‌شود یا کل کار ساخت را به سر پروژه در اصفهان انتقال می‌دهند. بعد از اتمام کار ساخت، نوبت به اجرای کانال‌های اسپیرال ساخته شده سر پروژه می‌رسد. برای اجرای کانال‌ها نیز خدمات فراهم کردن زیرساخت و آماده سازی پروژه توسط خود تیم اسپیرالی انجام می‌شود. درنهایت بعد از اینکه پروژه اجرا شد نیز تست سلامت سیستم با بهترین ابزار روز دنیا انجام می‌شود تا تضمیمی باشد برای عمر طولانی مدت پروژه. همچنین بسته به اینکه قرارداد شما چگونه بسته شده خدمات پس از فروش نیز به شما تعلق می‌گیرد.

اجرای کانال اسپیرال در تبریز توسط شرکت اسپیرالی

شهر تبریز به عنوان یکی از کلان‌شهرهای مهم ایران دارای پروژه‌های عمرانی و صنعتی زیادی است و به همین دلیل خدمات شرکت اسپیرالی در این شهر نیز اجرایی می‌شود. یکی از مشتریان بزرگ شرکت اسپیرالی از تبریز، شرکت قالبهای بزرگ صنعتی سایپا بوده است که پروژه ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال خود را به اسپیرالی سپرده است. برای همین اگر شما هم در این شهر صاحب صنعتی هستید که نیازمند اجرای کانال‌های اسپیرالی است، بهترین گزینه این است که کار خود را به شرکت اسپیرالی بسپارید. این شرکت در مدت زمانی کوتاه و با هزینه‌ای اندک کارهای ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال را برای شما انجام می‌دهد طوری که منصانه‌تر و با کیفیت‌تر از دیگر شرکت‌ها باشد. برای اطلاع از شرایط اجرای پروژه کانال اسپیرال توسط این شرکت کافی است با کارشناسان آن تماس گرفته و از چند و چون کار اطلاع یابید.

اجرای کانال اسپیرال در تبریز توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در تبریز توسط شرکت اسپیرالی

بعد از اینکه با شرایط گفته شده موافقت کردید، تیم طراحی و ساخت اسپیرالی دست به کار می‌شوند و کانال‌های اسپیرال متناسب با پروژه شما را می‌سازند. این کانال‌ها با بهترین متریال و در کمترین زمان ساخته شده و به سر پروژه در تبریز آورده می‌شوند. البته ممکن است بسته به شرایط پروژه مجبور باشند که کار ساخت و طراحی کانال‌ها را در خود تبریز انجام دهند با این حال درنهایت نوبت به نصب کانال‌های اسپیرال می‌رسد. کار نصب نیز در کمترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت انجام می‌شود. بعد از اتمام تمام مراحل ساخت و اجرا، یک تست فنی از درستی سیستم کانال‌های اسپیرال گرفته شده و اگر مشکلی نباشد، پروژه به شما تحویل داده می‌شود. این تیم با توجه به تجربه‌ای که در این زمینه دارد بهترین نوع سیستم‌های کانال اسپیرال را برای شما طراحی و اجرا می‌کند طوری که در نهایت با رضایت کامل پروژه را تحویل بگیرید.

اجرای کانال اسپیرال در عسلویه توسط شرکت اسپیرالی

مشتریان اصلی شرکت اسپیرالی در عسلویه، شرکت‌های نفتی و پتروشیمی بزرگ ایران هستند. این شرکت‌ها به سیستم‌های کانال اسپیرال عظیم و محکمی برای انتقال مواد شیمیایی، نفتی، گاز و مشتقات آن‌ها نیاز دارند و برای همین باید از تیمی که کارهای ساخت و اجرای کانال اسپیرال را برای آن‌ها انجام می‌دهد مطمئن باشند. شرکت اسپیرالی با انجام چندین پروژه موفق برای پتروشیمی زاگرس و شرکت نفت فلات قاره ایران، موفقت و قدرت خود را در ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال برای پروژ‌ه‌های نفتی نشان داده است. برای همین است که در عسلویه اکثر پروژه‎های ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال به این شرکت سپرده می‌شود. اسپیرالی کار ساخت و اجرای این پروژه‌ها را در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه ممکن انجام می‌دهد. برای اینکه از خدمات اسپیرالی در عسلویه بهره‌مند شوید، کافی است با کارشناسان این تیم مهندسی تماس گرفته و از شرایط اجرای پروژه باخبر شوید.

اجرای کانال اسپیرال در عسلویه توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در عسلویه توسط شرکت اسپیرالی

بعد از اینکه شرایط به شما گفته شد و شما موافقت کردید، تیمی از مهندسان اجرا و ساخت کانال‌های اسپیرال سر پروژه شما فرستاده می‌شوند تا هم شرایط پروژه را بررسی کنند و هم کارگاه‌های لازم برای ساخت کانال‌های اسپیرال را برپا کنند. بعد از اینکه کارهای ساخت و طراحی کانال‌ها به اتمام رسید، نوبت به اجرای آن‌ها می‌رسد. اجرای پروژه کانال‌های اسپیرال سر پروژه‌های نفتی کار دشواری است و برای همین باید اینکار به تیم اسپیرالی که تجربه زیادی در این مورد دارد سپرده شود. درنهایت بعد از اجرای پروژه، نوبت به تست فنی سیستم می‌رسد که با دستگاه‌ها و روش‌هایی بسیار مدرن انجام می‌شود. حساسیت کانال‌های اسپیرال مشبک برای پروژه‌های نفتی بسیار بالا بوده و برای همین باید حتما از درستی سیستم مطمئن شد و بعد آن را روی کل پروژه لود کرد. اینکار با نهایت دفت توسط تیم اسپیرالی انجام می‌شود.

اجرای کانال اسپیرال در بندرعباس توسط شرکت اسپیرالی

شهر دیگری که خدمات شرکت اسپیرالی در آن نیز به نحو احسنت ارائه می‌شود، شهر بندرعباس است. در این شهر نیز بسیاری از منازل و شرکت‌ها به سیستم‌های شوتینگ یا انتقال هوا با استفاده از کانال‌های اسپیرال مختلف نیاز دارند. در بندرعباس نیز تیم اسپیرال پروژه‌های زیادی اجرا کرده و خواهد کرد. اگر شما هم نیاز دارید پروژه خود را به یکی از بهترین تیم‌های طراحی و اجرای کانال‌های اسپیرال ایران بسپارید، بهترین تصمیم این است که با تیم مهندسی اسپیرال تماس گرفته و شرایط پروژه خود را به آن‌ها اطلاع دهید تا آن‌ها نیز قیمت و هزینه اجرای پروژه را به شما توضیح دهند. بعد از موافقت اولیه، قراردادی با شما بسته می‌شود که مثلا در فلان روز و بعد از گرفتن فلان مقدار هزینه، پروژه به شما تحویل داده می‌شود. این هزینه و زمان بسیار مناسب بوده و کیفیت کار نیز درنهایت عالی خواهد بود.

اجرای کانال اسپیرال در بندرعباس توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در بندرعباس توسط شرکت اسپیرالی

بعد از عقد قرارداد، تیم اجرایی پروژه دست به کار شده و کانال‌های اسپیرالی متناسب با چیزی که سفارش داده‌اید برای شما طراحی می‌کنند و بعد از موعد مقرر، سر پروژه حاضر شده و شروع به اجرای آن می‌کنند. اینکه کانال‌ها در کارگاه تهران ساخته شود یا سر پروژه، بسته به شرایط پروژه شما دارد. درنهایت نیز کارهای نصب با دقت تمام انجام می‌شود. دلیل اینکه تمام پروژه‌های شرکت اسپیرال موفق بوده این است که بعد از اتمام کار، چند مرحله تست فنی از سیستم گرفته می‌شود تا شما مطمئن شوید که کار به درستی انجام شده و ضمانت شده به شما تحویل داده می‌شود. همچنین بعد از تست نهایی، خدمات پس از فروشی به شما داده می‌شود تا هر زمان نیاز بود از سمت شرکت کارشناسانی روی پروژه شما حاضر شوند و ایرادات احتمالی آن را برای شما برطرف کنند.

اجرای کانال اسپیرال در یزد توسط شرکت اسپیرالی

اگر ساکن شهر یزد هستید و دنبال یک شرکت معتبر برای اجرای پروژه کانال‌های اسپیرال خود می‌گردید، بهترین گزینه برای شما شرکت اسپیرالی است. این شرکت خدمات خود را در شهر یزد نیز به خوبی انجام می‌دهد. قیمت و مدت زمان اجرای پروژه توسط شرکت اسپیرالی بسیار منصفانه بوده و برای همین شرکت‌های بزرگی در یزد از مشتریان شرکت اسپیرالی هستند. شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید کرمان موتور از مشتریان اصلی شرکت اسپیرالی محسوب می‌شود و کار ساخت و اجرای تعداد زیادی از کانال‌های هوای خود را به این شرکت سپرده است. صاحبان صنایع و پروژه‌های عمرانی در یزد با شرکت اسپیرالی آشنایی کامل دارند و برای همین کارهای ساخت و اجرای کانال‌های اسپیرال خود را به این شرکت می‌سپرند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، دیگر نیازی نیست به تحقیق بیشتر بپردازید. تنها کافی است کارهای خود را به شرکت اسپیرالی بسپارید.

اجرای کانال اسپیرال در یزد توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در یزد توسط شرکت اسپیرالی

شرکت اسپیرالی کارهای ساخت و اجرای کانال اسپیرال را برای شما در مدت زمانی بسیار کوتاه انجام می‌دهند. این شرکت ابتدا کارشناسان خود را سر پروژه شما در یزد فرستاده و سپس مدت زمان و هزینه اجرای کانال‌های اسپیرال را برای شما تخمین زده و شما نیز اگر با این شرایط موافق بودید، کارهای ساخت و اجرای کانال‌ها را آغاز می‌کند. این کار با کیفیتی بسیار بالا و در زمانی کوتاه انجام شده و سپس نوبت به اجرای آن می‌رسد که آن نیز با دقتی بسیار بالا و با هزینه‌ای اندک برای شما انجام می‌شود. در شهر یزد بیشترین پروژه‌های کانال اسپیرال مرتبط با کانال‌های اسپیرال انتقال هوا است برای همین بعد از اتمام پروژه یک تست کلی از سیستم کانال‌ها گرفته می‌شود و اگر ایرادی وجود نداشته باشد، پروژه سر موعد مقرر شده در قرارداد به شما تحویل داده می‌شود.

اجرای کانال اسپیرال در شهرک صنعتی توسط شرکت اسپیرالی

یکی از مهم‌ترین نقاطی که در هر شهری وجود دارد و درواقع نشان دهنده صنایع و رونق صنعتی آن شهر است، شهرک صنعتی است. در شهرک‌های صنعتی از سیستم‌های تهویه هوا، شوتینگ، سیستم‌های حرارتی و برودتی مختلف، سوله‌ها و انبارهای مختلف و… زیادی استفاده می‌شود که هر کدام بخشی از فرایند صنعتی کلی این شهرک‌ها را برعهده دارند. همه این فرایندها نیازمند استفاده از کانال‌ها اسپیرال ساده تا مشبک بوده و برای همین از مشتریان اصلی شرکت اسپیرالی هستند. عموما شهرک‌های صنعتی بزرگی که در آن‌ها صنایع مختلف قرار داشته و در کل رونق صنعتی زیادی دارند، سفارشات کانال‌های اسپیرال خود را به شرکت اسپیرالی تحویل می‌دهند و این شرکت نیز با استفاده از خط تولید کارخانه‌ای کانال اسپیرالی که دارد تمام این سفارشات را در زمانی کوتاه و با هزینه‌ای اندک قبول کرده و تهیه می‌کند.

اجرای کانال اسپیرال در شهرک صنعتی توسط شرکت اسپیرالی
اجرای کانال اسپیرال در شهرک صنعتی توسط شرکت اسپیرالی

برای همین اگر شما هم در یکی از این شهرک‌های صنعتی تولیدی دارید یا قصد دارید یک خط تولید راه اندازی کنید و به سیستم تهویه مطبوع با کانال اسپیرال نیاز دارید، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که سفارش خود را تحویل شرکت اسپیرالی داده و در مدتی کوتاه و با هزینه‌ای اندک کانال‌های اسپیرال خود را تحویل بگیرید. کارشناسان این شرکت با بازدید از پروژه شما و تعیین مشخصات آن دست به ساخت کانال‌های اسپیرالی که متناسب با پروژه شما باشد زده و در کمترین زمان آن‌ها را ساخته و به شما تحویل می‌دهند. مراحل نیز کاملا مشابه اجرای پروژه در دیگر بخش‌های صنعتی است. ابتدا کانال‌های اسپیرال مطابق شرایط پروژه شما طراحی می‌شود، سپس کارهای اجرا و نصب آن صورت گرفته و درنهایت نیز یک تست فنی برای اطمینان از سلامت آن‌ها انجام می‌شود. همه اینکارها در مدت زمانی بسیار کوتاه و با کمترین هزینه ممکن انجام می‌شود.

نحوه طراحی کانال اسپیرال

طراحی کانال اسپیرال کاری است کاملا تخصصی که بسته به پروژه و کاربردی که کانال دارد انجام می‌شود. برای مثال اگر قرار باشد برای یک پروژه عمرانی کانال اسپیرال طراحی شود، ویژگی‌ها و شرایط طراحی متفاوت خواهد بود از زمانی که قصد طراحی برای یک پروژه صنعتی داشته باشیم. برای اینکار هم از نرم‌افزارهای تخصصی مهندسی استفاده می‌شود و برای همین ابتدا در این نرم‌افزارها کارهای طراحی و شبیه‌سازی کانال اسپیرال انجام شده و سپس در مرحله کارگاهی آن‌ها را می‌سازند.

نحوه طراحی کانال اسپیرال
نحوه طراحی کانال اسپیرال

شرکت اسپیرالی در زمینه طراحی انواع کانال اسپیرال تجربه زیادی داشته و برای همین این مرحله از کار را در مدت زمانی کوتاه و با بهترین شرایط و کیفیت برای شما انجام خواهد داد. در طراحی نیز تجربه و دانش حرف اول را می‌زند برای همین بهترین تیمی که می‌توانید طراحی کانال اسپیرال خود را به آن بسپارید، تیم طراحی شرکت اسپیرال است. نرم افزارهای جدیدی هر روز به بازار عرضه می‌شود که کار طراحی را ساده می‌کنند. بسته به اینکه قصد داشته باشید در چه سطحی کار طراحی برای شما انجام شود، استفاده از این نرم افزارها متفاون خواهد بود.

عایق کانال اسپیرال

در مرحله آخر طراحی و ساخت کانال اسپیرال، برای اینکه از درز و نشتی مواد و هوا در طول کانال جلوگیری شود، لازم است که کار عایق کاری روی بدنه کانال نیز انجام شود. اینکار برای محکم کاری و جلوگیری از آسیب  و فرسودگی بدنه کانال انجام می‌شود. عایق کاری کانال‌های اسپیرال در سه سطح انجام می‌شود:

عایق کاری حرارتی: این نوع عایق کاری برای کانال‌هایی که مقاومت زیادی در برابر حرارت دارند و قرار است در سیستم‌هایی استفاده شوند که در آن‌ها مواد بسیار داغ منتقل می‌شود استفاده شوند انجام می‌شود. این نوع عایق کاری با پشم شیشه یا پشم سنگ انجام می‌شود.

عایق کاری رطوبتی: این نوع عایق کاری همان طور که از نامش پیداست برای پروژه‌هایی انجام می‌شود که نفوذ رطوبت در آن‌ها باید به صفر برسد. این نوع عایق کاری با موادی مثل انواع قیر و گونی، ایزوبام، گونی و هر ماده دیگری که در برابر نفوذ رطوبت مقاومت بالایی دارد انجام می‌شود. اگر بافت عایقی که دور کانال قرار می‌گیرد از جنس الاستومری باشد نیاز به عایق کاری رطوبتی ندارد زیرا مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند.

عایق صدا: این نوع عایق نیز برای جلوگیری از نفوذ صدا و اغتشاشات موتور به داخل کانال و از طریق آن به درون ساختمان انجام می‌شود. این نوع عایق کاری برای ساختمان‌های مسکونی به کار می‌رود و برای همین اجرای آن نیازمند دقت و صبر بالایی است. استفاده از عایق الاستومری نیز در این مورد کاربرد دارد زیرا مانع نفوذ صدا از طریق کانال به درون ساختمان می‌شود.

درنهایت باید بدانید که عایق کاری زمانی به خوبی انجام می‌شود که اولا تمام درزهای کانال را پوشش دهد درثانی بتواند با کمترین ضرر به محیط زیست انجام شود. برای همین پیشنهاد ما استفاده از عایق الاستومری است که تمام این ویژگی‌ها را داشته و شرکت اسپیرالی آن را به بهترین شکل انجام می‌دهد.

کانال کولر اسپیرال چگونه است

کانال کولر اسپیرال نوع جدیدی از کانال‌های کولر است که کاملا دایره‌ای بوده و جریان هوا در آن به بهترین شکل منتقل می‌شود. از این کانال‌های کولر برای بسیاری از پروژه‌های جدید عمرانی استفاده می‌شود زیرا بازدهی بسیار بالایی داشته و نصب آن‌ها برای مسیرهای طولانی و ساختمان‌های بزرگ بسیار راحت است. این نوع کانال‌های کولر عموما از جنس آلومینیوم و گالوانیزه هستند و ابعاد آن‌ها بسته به نوع پروژه‌ای که قرار است در آن مورد استفاده قرار گیرند تعیین می‌شود. برای مثال اگر قرار است این کانال‌ها در بیمارستان یا هتل مورد استفاده قرار گیرند، لازم است که ابعاد آن‌ها بسیار بزرگ باشد تا بتوانند دبی بزرگی از هوا را از کولرها به مکان‌های مختلف بیمارستان یا هتل منتقل کنند. ازسویی این ابعاد برای ساختمان‌های کوچک طبیعتا کوچک‌تر بوده و با دبی‌های اندک نیز قابل استفاده هستند زیرا ابعاد ساختمان کوچک است.

کانال کولر اسپیرال چگونه است
کانال کولر اسپیرال چگونه است

جالب است بدانید که شرکت اسپیرالی در اجرای کانال کولر اسپیرال نیز تجربه زیادی داشته و پروژه‌های مرتبط زیادی با کانال‌های کولر اسپیرال اجرا کرده است. سیستم‌های برودتی سردخانه‌ها، بیمارستان‌ها، هتل‌ها، رستوران‌ها، سوله‌های صنعتی، انبارها و کارخانه‌های نیمه سرد نیز به این سیستم کانال کولر نیاز دارند و برای همین مورد استفاده از آن‌ها تنها در پروژه‌های ساختمانی کوچک نیست. برای طراحی، اجرا و تست این کانال‌های کولر نیز درست مانند کانال‌های اسپیرال خانگی و صنعتی عمل می‌شود. یعنی ابتدا متناسب با شرایط پروژه یک کانال کولر اسپیرال مشخص طراحی می‌شود و سپس این کانال را سر پروژه انتقال داده و بسته به شرایط آن، کارهای برش، چرخش و اتصال کانال‌ها به یکدیگر انجام می‌شود. شرکت اسپیرالی در این زمینه تجربه بسیار زیادی داشته و برای همین می‌تواند کار طراحی و نصب کانال‌های کولر اسپیرال را برای شما در کمترین زمان و با کمتزین هزینه ممکن انجام دهد.

جنس لوله کانال اسپیرال چیست

لوله‌های کانال اسپیرال برای اینکه بتوانند مقاومت بالایی از خود در برابر مواد و فشار حاصل از انتقال موادی که توسط آن‌ها منتقل می‌شود نشان دهند باید از جنس متریالی باشند که هم مقاومت بالایی داشته باشد هم سبک باشند تا اجرای آن‌ها دشوار نباشد. جنس این لوله‌ها عموما از گالوانیزه، آلومینیوم، فولاد گالوانیزه، چدن و فولاد است. اینکه کدام مورد برای پروژه شما استفاده شود بستگی دارد که پروژه شما در چه زمینه‌ای باشد. برای مثال برای اجرای کانال‌های اسپیرال گالوانیزه ساختمانی ساده بهترین گزینه استفاده از لوله اسپیرال گالوانیزه است زیرا هم مقاومت کافی برای انتقال هوا و مواد زائد را دارد هم سبک است و می‌توان به‌سادگی آن را نصب کرد. با این حال اگر پروژه کمی صنعتی تر باشد و نیاز باشد که مقاومت لوله بیشتر باشد، گزینه بهتر استفاده از لوله‌های چدنی است که هم مقاومت بیشتری دارند هم به اندازه کافی سبک هستند که بتوان آن‌ها را به‌سادگی اجرا کرد.

جنس لوله کانال اسپیرال چیست
جنس لوله کانال اسپیرال چیست

برای پروژه‌های صنعت نفت و پتروشیمی، منطقی است که از لوله‌های گالوانیزه فولادی یا تمام فولادی استفاده شود زیرا در این پروژه‌ها گاز با فشار بسیار زیاد از درون کانال عبور می‌کند یا مثلا مشتقات مواد نفتی با حرارت و وزن زیاد از درون لوله‌ها عبور می‌کنند و برای همین باید مقاومت بسیار بالایی داشته باشند تا تحمل این وزن و فشار را داشته باشند. شرکت اسپیرالی در اجرا و طراحی این لوله‌ها تجربه و مهارت زیادی دارد و بسته به اینکه پروژه شما از کدام نوع است، لوله‌های مورد نیاز کانال اسپیرال را برای شما طراحی می‌کند. اکثر پروژه‌های صنعتی کوچک و عمرانی با استفاده از لوله‌های گالوانیزه راه می‌افتند و برای همین هزینه ساخت و زمان اجرای بسیار به صرفه‌ای دارند که باعث می‌شود شرکت اسپیرالی آن‌ها را برای شما با بالاترین کیفیت طراحی و اجرا کند. این لوله‌ها المان بسیار مهمی در سیستم هوای پروژه محسوب می‌شوند.

مشخصات کانال اسپیرال شرکت اسپیرالی

کانال‌های اسپیرال شرکت اسپیرالی جزو بهترین کانال‌های اسپیرال کشور محسوب می‌شوند. دلیل اول برای اینکه چنین ادعایی را مطرح می‌کنیم سابقه پروژه‌هایی است که این شرکت در آن‌ها از کانال‌های اسپیرال خود استفاده کرده است. همکاری با غول‌های صنعتی نشان داده که ویژگی‌های این کانال‌ها بسیار دقیق و متناسب با پروژه بوده است. دلیل دیگر مشخصات ویژه این کانال‌ها است. این کانال‌ها که توسط شرکت اسپیرالی طراحی و ساخته می‌شوند از بهترین ورق‌های گاولوانیزه، آلومینیوم و فولاد گالوانیزه ساخته می‌شوند. همچنین هر 4 مدل ورق‌های گالوانیزه شرکت اسپیرالی که از ساده تا مشبک را شامل می‌شوند با بهترین کیفیت ساخته شده و دوام بسیار زیادی دارند. علاوه بر این وزن سبک آن‌ها باعث شده که اجرای بسیار ساده‌ای داشته و بتوان در مدتی کوتاه آن‌ها را روی پروژه لود کرد بدون اینکه باعث وزنه انداختن دیگر اجزای پروژه شوند یا مثلا لنگر بیندازند.

مشخصات کانال اسپیرال شرکت اسپیرالی (2)
مشخصات کانال اسپیرال شرکت اسپیرالی (2)

علاوه بر این ابعاد مناسب این کانال‌ها باعث شده که از آن‌ها بتوان در تمام پروژه‌های مرتبط با ساخت و اجرای کانال اسپیرال استفاده کرد. اگر پروژه شما عمرانی است، اگر صنعتی است، اگر قصد دارید برای شرکت نفت یا پتروشیمی پروژه بزنید، اگر هدف شما اجرای یک سیستم کانال هوا برای هتل یا بیمارستان است، تنها کافی است کار خود را به شرکت اسپیرالی بسپارید زیرا کانال‌های اسپیرال ساخت این شرکت با ابعادی مختلف ساخته شده و دقیقا متناسب با پروژه شما تعریف می‌شود. برای همین است که این کانال‌ها بهترین گزینه برای ساخت کانال اسپیرال در ایران محسوب می‌شوند. کیفیت گالوانیزه این کانال‌ها نیز بسیار متناسب است و همین باعث شده که دوام بالایی داشته باشند و در طولانی مدت دچار فرسودگی نشده یا نیاز به تعمیر نداشته باشند. علاوه بر این شرت اسپیرالی برای اینکه خیال شما راحت باشد خدمات پس از فروش نیز به شما ارائه می‌کند تا سیستم شما دوام بیشتری داشته باشد.

وزن لوله اسپیرال چقدر است

از قبل نمی‌توان گفت که وزن هر لوله اسپیرال چقدر است زیرا ابعاد این لوله‌ها و ضخامت آن‌ها با توجه به پروژه‌ای که قرار است در آن بکار روند تعیین می‌شود و این ابعاد و ضخامت است که وزن لوله را مشخص می‌کند. برای تعیین وزن لازم است که مشخصات پروژه خود را به شرکت اسپیرالی ارائه کرده و سپس منتظر بمانید تا آن‌ها بر اساس پروژه‌ای که مدنظر دارید، ابعاد و ضخامت لوله اسپیرال را تخمین زده و سپس براساس این ابعاد و ضخامت، و البته جنس لوله اسپیرال وزن آن را مشخص کنند. برای مثال اگر پروژه شما نیازمند یک لوله اسپیرال گالوانیزه باشد، وزن آن قاعدتا کمتر از پروژه‌ای خواهد بود که لوله اسپیرالی با همان ابعاد اما از جنس فولاد گالوانیزه نیاز داشته باشد. برای همین لازم است ابتدا پروژه شما مشخص شود و سپس وزن آن تعیین شود.

وزن لوله اسپیرال چقدر است
وزن لوله اسپیرال چقدر است

با یک مثال توضیح می‌دهیم که وزن چطور تعیین می‌شود. فرضا پروژه شما نیازمند یک لوله گالوانیزه با ضخامت 0.2 میلی متر و ابعاد 1 متر باشد. در اینصورت وزن لوله گالوانیزه چیزی حدود 0.5 کیلوگرم تعیین می‌شود. از سویی اگر همین لوله گالوانیزه ضخامتی حدود 2 میلی متر داشته باشد، وزن آن از 0.5 کیلوگرم به 1 کیلوگرم افزایش می‌یابد. برای همین است که نوع پروژه، جنس لوله گالوانیزه و البته ابعاد آن برای تعیین وزن لوله بسیار اهمیت دارد و باید از قبل مشخص باشند تا بتوان وزن نهایی آن را تخمین زد. این وزن را کارشناسان شرکت اسپیرالی بعد از گرفتن مشخصات و ویژگی‌های پروژه شما به آسانی تعیین کرده و به اطلاع شما می‌رسانند. اگر قصد دارید از قبل از این وزن اطلاع یابید، حتما با کارشناسان شرکت اسپیرالی تماس بگیرید تا به شما اطلاع دهند که هر لوله اسپیرال درخواستی شما چقدر وزن دارد و هزینه آن چقدر خواهد بود.

شرکت اسپیرالی دارای کارخانه لوله اسپیرال

یکی از دلایل مهمی که باعث شده شرکت اسپیرالی بتواند در اجرای پروژه‌های کانال اسپیرال به انواع شکل موفق باشد و البته تمام کارهای پروژه را با هزینه اندک و در زمانی کوتاه انجام دهد این است که این شرکت یک کارخانه اختصاصی برای ساخت لوله اسپیرال دارد. وقتی شرکتی خودش شخصا دارای کارخانه و خط تولید اختصاصی باشد آنگاه می‌تواند کارهای ساخت را در ابعاد انبوه انجام داده و هزینه‌ها و زمان اجرای پروژه‌ها را سرشکن کند. برای همین است که شرکت‌ها و صنایع عظیمی کارهای اجرای پروژه کانال اسپیرال خود را به این شرکت می‌سپارند. تولیدی مخصوص لوله اسپیرال باعث شده که شرکت اسپیرالی تمام پروژه‌های صنعتی و عمرانی مرتبط با کانال‌های اسپیرال را برعهده گرفته و با بهترین قیمت و در کمترین زمان ممکن انجام دهد و هیچ گاه در انجم سفارش‌ها مشکلی نداشته باشد. برای همین است که بهترین گزینه برای سپردن پروژه‌ها محسوب می‌شود.

شرکت اسپیرالی دارای کارخانه لوله اسپیرال
شرکت اسپیرالی دارای کارخانه لوله اسپیرال

کارخانه شرکت اسپیرالی در جاده تهران کرج بوده و هر روز مشغول تولید لوله‌های اسپیرال ریز و درشت برای صنایع و پروژه‌های مختلف در سراسر کشور است. نکته جالب این است که این کارخانه سیستم دلیوری اختصاصی خود را داشته و برای همین در انتقال لوله‌های اسپیرال به نقاط مختلف ایران مشکلی ندارد. اگر شما هر کجای ایران قرار دارید می‌توانید با کارخانه این شرکت قرارداد ساخت لوله اسپیرال بسته و لوله‌های درخواستی خود را در کمترین زمان ممکن و با قیمتی بسیار منصفانه در شهر خود تحویل بگیرید. این کارخانه از جدیدترین متدهای روز دنیا و البته با کیفیت‌ترین مواد برای ساخت لوله‌های اسپیرال سفارشی استفاده می‌کند. خط تولید این کارخانه برای شرکت‌های بزرگی مثل پتروشمیی زاگرس، پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت دی جی کالا، سازمان انرژی اتمی و… لوله اسپیرال تولید کرده است و برای همین بهترین شرکت ساحت کانال اسپیرال در سراسر ایران محسوب می‌شود.

شناخت انواع ساپورت کانال اسپیرال

ساپورت‌های کانال اسپیرال همان گیره‌هایی هستند که در طول مسیر کانال قرار گرفته و آن را محکم سر جای خود نگه می‌دارند. این ساپورت‌ها یا به‌صورت آویز از سقف وصل می‌شوند یا کف زمین برای نگه‌داری کانال محکم قرار می‌گیرند. بسته به اینکه نوع کانال کدام است یا شرایط پروژه چگونه است، انواع این ساپورت شامل:

تسمه‌های آویز: این نوع ساپورت‌ها از فولاد گالوانیزه یا فولاد ضد زنگ ساخته شده و از سقف آویزان می‌شوند تا کانال را سر جای خود محکم نگه دارند.

میله های نگه دارنده: این نوع ساپورت‌ها نیز میله‌های فولادی هستند که کانال را از سقف یا روی دیوار نگه داشته و باعث می‌شوند کانال در مسیر خود قرار گرفته و کار هدایت هوا به خوبی انجام شود.

زین های ساپورت: این نوع ساپورت‌ها به شکل زین بوده و از جنس پلاستیکی هستند و کانال را در در قسمت‌هایی از مسیر که دسترسی مناسب نیست به خوبی نگه می‌دارند.

تیرهای نگه دارنده: این نوع ساپورت‌ها مانند همان میله‌های ساپورت هستند که از فولاد ضد زنگ ساخته شده و در بعضی بخش‌ها که مسیر لوله اسپیرال به شکلی نامتقارن است که دسترسی به آن دشوار می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرند.

آویزهای ساپورت: این نوع ساپورت‌ها نیز برای نگه داشتن کانال‌های اسپیرال در قسمت‌هایی که دیوار یا سقفی وجود ندارد استفاده می‌شوند و برای همین کاربرد زیادی در پروژه‌های صنعتی دارند.

شناخت انواع ساپورت کانال اسپیرال
شناخت انواع ساپورت کانال اسپیرال

علاوه بر این نوع ساپورت‌ها، بسته به شرایط پروژه می‌توان از ساپورت‌های دیگری هم استفاده کرد که کار انتقال کانال و لوله‌کشی را با آن‌ها ساده کرد. متخصصان شرکت اسپیرالی بسته به شرایطی که پروژه دارد ممکن است ساپورت‌هایی ویژه طراحی کرده و بسازند تا از آن‌ها برای اجرای پروژه‌ها استفاده کرد. برای همین ساپورت‌هایی که در پروژه‌های اسپیرالی استفاده می‌شوند تنها محدود به همین موارد نمی‌شوند و ممکن است نوع‌های دیگری از ساپورت نیز در اجرای آن‌ها استفاده شود.

تاریخچه کانال اسپیرال را بدانید

تاریخچه کانال‌های اسپیرال به زمانی بازمی‌گردد که در انگلستان و آمریکا از سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی (HVAC) استفاده شد. همزمان با ساخت این سیستم‌ها، که در اواخر قرن نوزدهم انجام شد، نمونه‌های اولیه کانال‌های اسپیرال نیز ساخته شد. در اوایل قرن بیستم بود که بعد از اختراع گالوانیزه و روش گالوانیزه کردن توسط شمیمیدانان آلمانی، از این ماده برای ساخت کانال اسپیرال استفاده شد و کانال اسپیرال گالوانیزه طراحی و ساخته شد. درواقع ایده ساخت این کانال‌ها زمانی به ذهن مهندسان رسید که متوجه شدند کانال‌های چهارگوش دارای تلفات زیاد بوده و کانال‌های اسپیرال می‌توانند این نواقص را رفع کند. برای همین در انگستان و آمریکا استفاده از این کانال‌ها رونق گرفت و درنهایت شرکت‌های بزرگ ساخت کانال اسپیرال اجرای پروژه‌های عظیم هوارسانی و انتقال مواد گوناگون را در سراسر اروپا، آمریکا، آسیا و استرالیا برعهده گرفتند و این نوع کانال به سرعت در تمام جهان مورد توجه قرار گرفت.

تاریخچه کانال اسپیرال
تاریخچه کانال اسپیرال

امروزه استفاده از کانال‌های اسپیرال گالوانیزه در تمام کشورهای دنیا مرسوم شده و تقریبا جای تمام کانال‌های چهارگوش قبلی را گرفته‌اند. این تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده و در همه پروژه‌ها قابل استفاده است. در ایران نیز شرکت اسپیرالی پیشرو ساخت و استفاده از این کانال‌ها بوده و اکثر پروژه‌های عمرانی و صنعتی بزرگ در ایران را با استفاده از این کانال‌ها انجام می‌دهد. تحقیقات روی پیشبرد کانال‌های اسپیرال با مواد جدید همچنان در حال انجام است و از آلیاژهای مختلفی برای ساخت این کانال‌ها استفاده می‌شود اما همچنان گالوانیزه بهترین متریال قابل استفاده در کانال‌های اسپیرال محسوب می‌شود. شرکت اسپیرالی نیز برای همین اکثر پروژه‌های خود را با استفاده از کانال‌های اسپیرالی گالوانیزه انجام داده و باعث فراگیری این محصول در صنایع گوناگون شده است. از دیگر مواد جدید برای ساخت این کانال‌ها گالوانیزه فولادی مشبک است که در صنعت پتروشیمی و انتقال مواد نفتی کاربرد دارد.

تفاوت لوله اسپیرال گرد و لوله گالوانیزه درزی چیست؟

لوله‌های اسپیرال گرد یک سری کانال‌های پیوسته بلند با سطح مقطع باریک هستند که به صورت تکه تکه تولید نمی‌شوند بلکه روش ساخت آن‌ها پیوسته بوده و گاهی ممکن است به هم متصل کردن چند عدد از این لوله‌ها به همدیگر کل پروژه شما را پوشش داده و نیازی به استفاد از لوله‌های دیگر نباشد. اما لوله گاولنیزه درزی کاملا تکه تکه و به‌صورت مجزا ساخته شده و سر پروژه به هم متصل می‌شوند. این نوع لوله گالوانیزه برای ساخت کانال کولر، ساخت شوتینگ ساختمان‌ها، سیستم‌های انتقال هوا و مواد زائد و بسیاری از پروژه‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند در حالی که لوله‌های اسپیرال گرد برای استفاده در صنایع ویژه مثل پتروشیمی یا کارخانه‌های تولید محصولات شیمیایی مورد استفاده قرار گرفته و البته روش اجرای بسیار ساده‌تری نسبت به لوله‌های گالوانیزه درزی دارند. تفاوت این دو در نحوه ساخت نیز مشخص است. برای ساخت هر کدام از تکنولوژی‌های گوناگون استفاده می‌شود.

تفاوت لوله اسپیرال گرد و لوله گالوانیزه درزی چیست
تفاوت لوله اسپیرال گرد و لوله گالوانیزه درزی چیست

در ساخت لوله‌های گالوانیزه از روش‌های قالب گیری پیوسته استفاده می‌شود در حالی که در ساخت لوله گالوانیزه درزی از روش‌های چرخاندن ورق گالوانیزه حول یک محور مرکزی و سپس اتصال آن‌ها به یکدیگر استفاده می‌شود. شرکت اسپیرالی از هر دو روش برای ساخت این دو مدل از کانال‌های اسپیرال استفاده می‌کند. بسته به اینکه پروژه شما از چه نوعی است، یکی از این نوع کانال‌ها برای استفاده در پروژه شما استفاده می‌شود و همین باعث شده که این شرکت توانایی ساپورت کردن تمام پروژه‌های مرتبط با ساخت و اجرای کانال اسپیرال را داشته باشد. این دو در دوام و طول عمر نیز با هم تفاوت‌هایی دارند. لوله‌های اسپیرال عموما دوام بیشتری نسبت به لوله اسپیرال گالوانیزده درزی داشته و برای همین از آن‌ها در صنایع پتروشیمی و نفت استفاده می‌شود. هزینه این دو نیز متفاوت است و قاعدتا قیمت خرید لوله اسپیرال گرد از نوع گالوانیزه کمتر است.

کاربرد دیفیوزر در کانال اسپیرال

دیفیوزر همان تقسیم کننده‌های دستی یا خودکاری است که برای توزیع هوا در کانال‌های اسپیرال مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیفیوزرها انواع مختلفی دارند که بسته به نوع پروژه و کانال اسپیرال تعریف و استفاده می‌شوند. این انواع شامل:

دیفیوزر گرد: این نوع دیفیوزر رایج‌ترین نوع دیفیوزر است که در کانال‌های اسپیرال عادی تا مشبک مورد استفاده قرار می‌گیرد. شکل این نوع دیفیوزر گرد بوده و با چرخاندن آن می‌توان توزیع هوا در کانال را کنترل کرد.

دیفیوزر چهارگوش: این دفیوزرها نیز همانطور که از نامشان پیداست شکلی مستطیلی دارند و کار توزیع هوا در کانال‌های اسپیرال را درست مانند دیفیوزرهای گرد با چرخش حول محور خود انجام می‌دهند. این دیفیوزرها نمایی زیبا داشته و برای کانال‌های اسپیرال کولر مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دیفیوزرهای اسلات: این نوع دیفیوزرها خطی بوده و به صورت صفر و یکی کار تقسیم هوا در کانال‌های اسپیرال انجام می‌دهند. این مدل دیفیوزرها در پروژه‌های صنعتی بیشترین کاربرد را دارند. مقاومت خیلی زیاد آن‌ها باعث شده در توزیع گاز در پروژه‌های پتروشیمی مورد استفاده قرار گیرند.

دیفیوزر سقفی: از این دیفیوزرها برای توزیع هوا در کانال‌های اسپیرال سقفی که بیشترین استفاده را در اتاق‌های مسکونی دارند استفاده می‌شود. این نوع دیفیوزرها در سردخانه‌ها نیز کاربرد دارند اما عمده استفاده از آن‌ها در پروژه‌های مسکونی و آپارتمانی است.

بسته به اینکه قصد دارید در چه پروژه‌ای از دیفیوزر استفاده کنید، نوع دیفیوزر برای شما مشخص می‌شود. شرکت اسپیرالی در طراحی و ساخت دیفیوزرها نیز تجربه و دانش بالایی دارد و برای همین سپردن کار طراحی و نصب دیفیوزر به این شرکت شما را از خرید و تحقیق درباره این وسایل بی نیاز می‌کند. عموما دیفیوزرهایی برای پروژه‌های ساختمانی مناسب هستند که هم سبک باشند، هم مقاوم و مهم زیبایی لازم برای نصب در اتاق و ساختمان را داشته باشند. هر کدام از این دیفیوزرها نیز مزایا و معایب خود را دارند که بسته به پروژه این مزایا و معایب مشخص می‌شود.

مزیت استفاده از کانال اسپیرال نسبت به کانال چهارگوش

در اصل به‌خاطر مزایای که کانال اسپیرال نسبت به کانال چهارگوش داشته است این محصول اختراع شده و مورد استفاده اکثر پروژه‌های عمرانی و صنعتی قرار گرفت. این مزایا در مرحله اول شامل دبی بالاتر است. شاید در نگاه اول گمان کنید که سطح مقطع چهارگوش نسبت به دایره‌ای دبی بیشتری داشته باشد اما با توجه به اینکه درنهایت این تلفات هوا در هنگام گذر از درون کانال است که دبی را مشخص می‌کند و چون تلفات در کانال اسپیرال بسیار کمتر است، درنتیجه دبی کانال اسپیرال از دبی کانال‌های چهارگوش بسیار بیشتر بوده و برای همین استفاده از آن بازدهی بسیار بیشتری در پروژه‌های گوناگون صنعتی و عمرانی دارد. این نوع کانال همچنین طراحی جذاب‌تری داشته و می‌توان آن را دقیق‌تر طراحی کرد تا هنگام استفاده از جذابیت بیشتری برخوردار باشد. برای همین کانال‌های کولر امروزی همه اسپیرال شده‌اند.

مزیت دیگر کمتر بودن مواد دورریختنی در ساخت کانال اسپیرال نسبت به کانال‌های چهارگوش است. این موضوع باعث شده که هم این کانال‌ها سازگاری بیشتری با محیط زیست داشته باشند، هم اینکه هزینه ساخت آن‌ها بسیار کمتر باشد. برای همین کسانی که قصد استفاده از این کانال‌ها را دارند در نهایت هزینه کمتری برای خرید آن‌ها خواهند پرداخت. درنهایت متریال استفاده شده در کانال‌های اسپیرال است که مزیت بزرگی نسبت به کانال‌های چهارگوش محسوب می‌شود. این متریال عمدتا گالوانیزه بوده و برای همین بسیار مقاوم و سبک بوده و در پروژه‌های گوناگون می‌توان از آن استفاده کرد به نحوی که هم بازدهی پروژه بسیار بیشتر باشد هم نحوه اجرا و نصب ساده‌تری داشته باشد. شرکت اسپیرالی از مدرن‌ترین انواع کانال اسپیرال برای اجرای پروژه‌ها استفاده می‌کند و برای همین مزیت‌های این کانال‌ها که توسط اسپیرالی ساخته می‌شوند نسبت به کانال چهارگوش بسیار بیشتر هستند.

مزایا و معایب کانال اسپیرال چیست؟

استفاده از کانال اسپیرال مزایای زیادی دارد که تا اینجا مقدار زیادی از آن‌ها را بررسی کرده‌ایم. اما مهم‌ترین این مزایا شامل:

طراحی زیبا: یکی از نکات مهم در ساخت المان‌های صنعتی و ساختمانی توجه به طراحی زیبای آن‌ها است. کانال‌های اسپیرال دارای طراحی بسیار زیبایی هستند و همین مزیت آن‌ها محسوب می‌شود.

قیمت خرید و اجرای مناسب: قیمت خرید و اجرای کانال‌های اسپیرال بسیار منصفانه هستند. به‌خصوص اگر کار ساخت و نصب این کانل‌ها با به شرکت اسپیرالی بسپارید آن‌گاه هزنیه ساخت و نصب برای شما بسیار کاهش می‌یابد.

ابعاد متنوع: هیچ نوع کانالی اندازه کانال اسپیرال ابعاد و اندازه متنوع ندارد و برای همین در اکثر پروژه‌های عمرانی و صنعتی از آن‌ها استفاده می‌شود. برای مثال چه بخواهید یک آپارتمان کوچک چه یک هتل عظیم را کانال کشی کنید، کانال اسپیرال با ابعاد متناسب برای پروژه شما وجود دارد.

نصب ساده و نگه داری راحت: نصب کانال اسپیرال نسبت به کانال چهارگوش بسیار ساده بوده و همچنین بعد از نصب نیز نگه‌داری از آن بسیار راحت است طوری که گاهی تا سال‌های زیاد این کانال‌ها نیازی به تعمیر و تعویض ندارند.

اتلاف انرژی بسیار کم: مزیت آخری که می‌توان به آن اشاره کرد، اتلاف انرژی بسیار اندک کانال‌های اسپیرال نسبت به دیگر کانال‌ها است که البته همین مزیت باعث فراگیری این نوع کانال در پروژه‌های مختلف شده است.

عدم امکان عایق کاری قبل از نصب: عده زیادی از متخصصان عقیده دارند که تنها ایراد کانال‌های اسپیرال این است که نمی‌توان آن‌ها را قبل از نصب عایق کاری کرد.

این موضوع گاه در بسیاری از پروژه‌ها دردسرساز است اما اگر کار عایق کاری را به شرکت اسپیرالی بسپارید، از میزان دردسرسازی آن بسیار کم شده و می‌توانید در مدت زمانی بسیار اندک و با هزینه‌ای ناچیز و بدون دردسرهای زیادی که از عایق کاری ناشی می‌شود، این کار را انجام دهید.

بهترین برند های خارجی کانال اسپیرال کدامند؟

برندهای خارجی بزرگی در حال تولید کانال اسپیرال هستند که البته تولیدات آن‌ها به اقصی نقاط دنیا صادر می‌شود. لیست این برندها شامل:

  • Inproheat Industries Ltd: این کمپانی در آمریکا قرار دارد که از سال 1958 مشغول ساخت و نصب کانال‌های اسپیرال بوده است. ساخت کانال‌های اسپیرال متناسب با سیستم‌های تهویه هوای متفاوت و متنوع از خدمات اصلی این شرکت است و یکی از همکاران اصلی آن شرکت بریتیش کلمبیا است که باعث شده جزو برترین برندهای سازنده کانال اسپیرال در دنیا باشد.
  • Gooch Thermal Systems: این کمپانی نیز یکی دیگر از برترین برندهای دنیا در زمینه ساخت کانال‌های اسپیرال است. این کمپانی نیز در آمریکا فعالیت دارد و از سال 1989 مشغول فعالیت در زمینه ساخت کانال‌های اسپیرال برای شرکت‌های نفتی دنیا است. همچنین یکی از بهترین برندها برای ساخت سیستم‌های تهویه هوا محسوب می‌شود.
  • HISAKA WORKS, LTD: این شرکت ژاپنی که از سال 1942 مشغول ساخا سیستم‌های تهیه هوای مطبوع عظیم برای صنایع کوناگون است، توانسته جزو برترین برندهای سازنده کانال اسپیرال دنیا باشد و به تمام نقاط دنیا کانال صادر کند.
  • KUROSE CHEMICAL EQUIPMENT CO: این کمپانی که رقیبی بزرگ برای شرکت‌های بزرگ آمریکایی محسوب می‌شود از دیگر برترین برندهای دنیا در زمینه ساخت کانال‌های اسپیرال بوده و از سال 1925 در ژاپن مشغول ساخت انواع کانال اسپیرال است.
  • Nexson Group: یکی دیگر از برندهای برتر دنیا در زمینه ساخت کانال اسپیرال و البته سیستم‌هاب تهویه مطبوع، شرکت فرانسوی Nexson Group است که از سال 2011 فعالیت خود را شروع کرده است. با اینکه قدمت این شرکت از دیگر رقبای آمریکایی و ژاپنی کمتر است اما توانسته در همین مدت کوتاه به رقیبی بزرگ برای برترین کمپانی‌های سازنده کانال اسپیرال دنیا تبدیل شود.
  • Spiral Heat Exchanger: این شرکت بزرگ سازنده سیستم‌های تهویه مطبوع و کانال‌های اسپیرال از سال 2005 فعالیت خود را در اونتاریو کانادا آغاز کرده و امروزه توانسته به یکی از چند قطب اصلی سازنده و صادرکننده سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی و کانال‌های اسپیرال دنیا تبدیل شود.

اقدام به واردات از چین برای واردات کانال اسپیرال امریست که بعضی افراد انجام می‌دهند. اما امروزه به دلیل تولید کانال اسپیرال در ایران توسط شرکت اسپیرالی دیگر واردات کانال اسپیرال از چین به دلیل حجم و وزنی که دارد به صرفه نیست.

چرا کانال اسپیرال به صورت معلق طراحی شده ا‌ست؟

کانال‌های اسپیرال به چند دلیل به‌صورت معلق طراحی می‌شوند. دلیل اول این است که این کانال‌ها به‌خاطر اینکه نسبت به کانال‌های چهارگوش قبلی ترقی پیدا کنند و سروصدای زیادی برای محیط ایجاد نکنند، به‌صورت معلق طراحی شده‌اند. معلق بودن آن‌ها باعث می‌شود که کمتر ایجاد سروصدا کرده و مزاحمت برای مناطق مسکونی به‌خصوص ایجاد نکنند. دلیل دیگر به‌خاطر مباخث زیبایی شناسانه است. معلق بودن این کانال‌ها به جلوه زیبای آن‌ها افزوده و باعث می‌شود بتوان از آن‌ها در منازل مسکونی و صنایع کوچک کارخانه‌ای استفاده کرد. دلیل بعدی فنی است. معلق بودن باعث می‌شود مقدار اصطکاک این کانال‌ها کمتر شده و هوا با سادگی بیشتر در آن جریان یابد. این موضوع همچنین باعث اتلاف انرژی کمتر کانال‌های اسپیرال نسبت به کانال‌های چهارگوش می‌شود و بازدهی آن‌ها را بیشتر کرده است.

دلیل دیگر نیز نصب و نگه‌داری ساده‌تر است. وقتی کانال‌های اسپیرال به شکل معلق طراحی می‌شوند نصب آن‌ها بسیار ساده‌تر خواهد بود. کانال‌های چهارگوش به خاطر همین موضوع نصب دشوارتری دارند و همین باعث شده در اکثر پروژه‌های عمرانی و آپارتمانی از کانال‌های اسپیرال معلق استفاده شود. از طرفی نگه‌داری از کانال‌های اسپیرال معلق بسیار ساده است. علت آن هم این است که این کانال‌ها به خاطر معلق بودن دسترسی ساده‌تری داشته و اگر لازم باشد که روزی تعمیر شده یا مثلا عایق کاری شوند، می‌توان به سادگی به آن‌ها دسترسی داشت و کارهای نگه‌داری را ساده‌تر انجام داد. در کل امروزه همه کانال‌های اسپیرال به صورت معلق طراحی می‌شوند که علت آن همین مزایای است که معلق بودن دارد. درباره کانال‌های اسپیرالی که در صنعت پتروشیمی استفاده می‌شود نیز داستان به همین شکل است و معلق بودن باعث می‌شود که این لوله‌ها زودتر خنک شده و اگر نشتی داشتند سریع برطرف شود.

کانال اسپیرال دوجداره چه مزایایی دارند؟

کانال‌های اسپیرال دوجداره شامل دو لایه از ورق گالوانیزه هستند که در میان آن‌ها پشم شیشه قرار می‌گیرد و همین ویژگی باعث شده مزایای بسیار زیادی داشته باشند. اولین مزیت این کانال‌ها، استحکام بسیار زیادی است که دارند و علت آن هم وجود دو لایه از ورق گالوانیزه روی هم است. این دولایه باعث می‌شود که نشتی به هیچ وجه رخ ندهد یا اگر رخ دهد تحت شرایطی بسیار استثنایی باشد. علاوه بر این، اتلاف انرژی در این نوع کانال‌های اسپیرال دوجداره بسیار اندک است. زیرا دو لایه از ورق گالوانیزه مانع این می‌شود که انرژی حرارتی یا صوتی از درون کانال به بیرون درز کره و هدر رود. در نتیجه بازدهی بسیار بالایی دارند و در مدتی کوتاه می‌توانند مقدار زیادی هوا یا سیال دیگری که برای پروژه تعریف شده را انتقال دهند. با اینکه این نوع کانال اسپیرال دو لایه دارد باز هم سبک است و نصب ساده‌ای دارد.

مزیت دیگری که کانال‌های اسپیرال دوجداره دارند این است که عایق حرارت و صورت بسیار قوی هستند و بعد از نصب دیگر نیازی به عایق کاری ندارند. وجود پشم شیشه در میان دو لایه از ورق گالوانیزه مانع از نفوذ حرارت و صورت به بیرون از کانال شده و برای همین گزینه بسیار مناسبی برای سیستم‌های تهویه خانگی محسوب می‌شود. گفته شد که تنها عیب کانال اسپیرال این است که باید بعد از نصب عایق کاری شود. این کانال اسپیرال با داشتن عایق صوت و حرارت این یک عیب را هم نداشته و عایق حرارت و صوت بسیاری قوی‌ای محسوب می‌شود. درنهایت هزینه این تهیه این نوع کانال اسپیرال با توجه به ویژگی‌های مثبت زیادی که دارد کاملا به صرفه و معقول است و برای همین برای بسیاری از پروژه‌های مسکونی و صنعتی توسط شرکت اسپیرالی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نصب آن‌ها نیز بسیار ساده است.

طراحی گرد کانال اسپیرال در تهویه چه تاثیری دارد؟

تهویه هوا زمانی به‌خوبی صورت می‌گیرد که کمترین میزان اتلاف وجود داشته و از نظر هندسی کار جمع‌آوری هوا در کانال ساده باشد. اگر به هندسه کانال‌های چهارگوش توجه کنید متوجه خواهید شد که در گوشه‌ها کمترین میزان جریان هوا وجود دارد و گاهی در این نقاط هوا ساکن می‌شود. برای همین این نوع طراحی تلفات بسیار زیادی داشته و همین باعث می‌شود کار تهیه هوا در این نوع کانال‌های قدیمی به خوبی انجام نشود. از طرفی اما طراحی گرد کانال‌های اسپیرال باعث می‌شود بتوان به تمام نقاط کانال دسترسی داشت و تلفاتی انجام نشود. برای همین کار تهویه نیز به سادگی انجام شده و بازدهی به بالاترین حد ممکن می‌رسد. اگر با مهندسی سیالات آشنا باشید متوجه خواهید شد چرا در شکل هندسی چهارگوش جمع آوری هوا یا سیال بسیار دشوارتر از شکل هندسی دایره‌ای است. همین موضوع باعث اختراع این نوع کانال‌ها برای تهویه هوا شده است.

عکس کانال گرد اسپیرال
عکس کانال گرد اسپیرال

با این حال از نظر عملی توانایی ساخت کانال‌های اسپیرال گرد در اختیار همگان نیست و تنها شرکت‌هایی خاص که دانش و تجربه لازم برای اینکار را دارند توانایی ساخت این طرح هندسی را برای کانال‌های تهویه دارند. شرکت اسپیرالی با استفاده از دانش و تکنولوژی روز دنیا و البته تجربه فراوان در طراحی و اجرای کانال‌های اسپیرال توانسته این نوع کانال‌ها را به‌سادگی و در ابعاد بالا طراحی کرده و در اختیار مشتریان در سراسر ایران قرار دهد. این طراحی در ابتدا با نرم‌افزارهای مهندسی انجام می‌شود تا هیچ نقصی در گردی آن نباشد و سپس به دستگاه داده می‌شود تا لایه‌های ورق گالوانیزه را مطابق آن حول یک میله محوری چرخانه و به شکل گرد درآورند. سپس این لایه‌ها با استفاده از روش‌های اتصال مختلف مثل پیچ، گیره یا جوش به هم متصل می‌شوند و درنهایت باعث خلق کانال‌های اسپیرال با کیفیتی که در شرکت اسپیرالی تولید می‌شود می‌گردند.

آیا کانال های اسپیرال هزینه بیشتری دارند؟

هر چه تکنولوژی پیشرفت کرده است، انسان توانسته با هزینه کمتری به خدمات و تکنولوژی‌های بیشتر دسترسی پیدا کند. اگر 20 سال پیش شما می‌خواستید میان کانال‌های چهارگوش و اسپیرال یکی را انتخاب کنید، قاعدتا به خاطر هزینه زیاد طراحی و نصب کانال‌های اسپیرال، به سراغ انتخاب کانال‌های چهارگوش می‌رفتید زیرا تولید انبوه این کانال‌ها آغاز نشده بود، مواد اولیه ساخت آن‌ها گران و کمیاب بود و برای همین سازندگان آن‌ها را با قیمتی بسیار بالا می‌فروختند. هر چه زمان جلوتر آمد، هزینه ساخت این کانال‌ها کمتر شد و درنتیجه سازندگان با قیمت کمتری آن‌ها را تهیه و در اختیار مشتریان قرار دادند. امروزه با وجود شرکت اسپیرالی که این کانال‌ها را به‌صورت کارخانه‌ای و در مقیاس بزرگ تولید می‌کند، هزینه خرید آن‌ها بسیار مناسب و اندک تمام می‌شود و برای همین می‌توانید با قیمتی کم از با کیفیت‌ترین کانال‌های اسپیرال برای پروژه خود استفاده کنید. آن هم در زمانی بسیار کوتاه.

اگر هم دوست دارید بدانید قیمت دقیق ساخت و اجرای این کانال‌ها چقدر برای شما تمام می‌شود، لازم است که مشخصات پروژه خود را به کارشناسان شرکت اسپیرالی توضیح داده و آن‌ها نیز بر اساس فاکتورهای مختلف مثل جنس کانال، ابعاد آن، ضخامتی که باید داشته باشد، روش‌های نصب و شرایط اجرای پروژه و… هزینه نهایی را به شما اطلاع خواهند دارد. البته به یاد داشته باشید همیشه می‌توانید کانال‌های چهارگوش با قیمتی کمتر از کانال‌های اسپیرال پیدا کنید اما نسبت به قیمتی که می‌دهید و البته تفاوت قیمت اندکی که این دو نوع کانال نسبت به هم دارند، بهتر است هیچ وقت اینکار را نکنید. مزایایی که کانال‌های اسپیرال دارند نسبهت به هزینه‌ای که برای خرید آن‌ها پرداخت می‌کنید بسیار بیشتر است. درواقع با هزینه کمی بیشتر برای خرید این کانال‌ها، مزایایی بسیار زیاد نصیب شما می‌شود و همین باعث شده بگوییم قیمت خرید آن‌ها بسیار منطقی است.

روش هایی برای افزایش راندمان کانال اسپیرال

برای افزایش راندمان کانال اسپیرال اول از همه باید بدانید که قرار است سر چه پروژه‌ای از آن‌ها استفاده کنید. بسته به پروژه‌ای که استفاده می‌کنید، روش‌هایی برای افزایش راندمان این کانال‌ها وجود دارد. اولین روش این است که حتما آن‌ها را به بهترین شکل و با دقت بالا عایق کنید. عایق بهتر باعث می‌شود که میزان تلفات انرژی و حرارت در این کانال‌ها به حداقل رسیده و نشتی و درزی نداشته باشند. همین موضوع به افزایش راندمان آن‌ها کمک می‌کند. راه دیگر این است که تا جایی که می‌توانید ارتفاع نصب آن‌ها را زیاد کنید. هر چه این ارتفاع بیشتر باشد، برخورد با کانال‌های اسپیرال کمتر شده و درنتیجه راندمان آن‌ها بیشتر می‌شود. راه بعدی اجرای درست کانال‌ها است. اگر کانال‌ها به درستی اجرا نشوند و کمی کج باشند، راندمان آن‌ها به شدت کم می‌شود و همین درنهایت باعث می‌شود که تلفات انرژی در آن‌ها نیز زیاد باشد.

از دیگر کارهایی که برای افزایش راندمان می‌توانید کنید این است که هنگام سفارش این محصولات از شرکت سازنده بخواهید بهترین جنس را برای ساخت آن‌ها استفاده کرده و همچنین در طراحی آن‌ها بالاترین دقت را بکار برد تا شکل دایره‌ای آن‌ها با دقتی بالا حفظ شود. البته اگر کار را به شرکت اسپیرالی بسپارید اینکار را برای شما به بهترین شکل ممکن انجام خواهد داد زیرا تکنولوژِی که این شرکت برای ساخت کانال‌های اسپیرال بکار می‌برد جزو مدرن‌ترین و دقیق‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا بوده و دقت بسیار بالایی دارد. همچنین ورق‌های گالوانیزه‌ای که در این شرکت برای ساخت کانال‌های اسپیرال استفاده می‌شود بهترین جنس ممکن را دارند طوری که هم دوام بسیار بالایی داشته و هم تلفات انرژی در آن‌ها به حداقل مقدار ممکن رسیده است. برای همین راندمان کانال‌های اسپیرالی که اسپیرالی تولید می‌کند بسیار بالاتر از حد متوسط بوده و همین به شما کمک می‌کند کانال‌های اسپیرال مناسبی تهیه کنید.

مکان های مورد استفاده کانال اسپیرال کدامند؟

از کانال‌های اسپیرال در هر پروژه‌ای که نیاز به تهویه مطبوع هوا، انتقال هوا، دفع مواد، انتقال گاز یا دیگر سیالات و… داشته باشد استفاده می‌شود. برای همین دامنه استفاده از آن‌ها و مکان‌هایی که در آن‌ها از این کانال‌ها استفاده می‌شود بسیار متنوع و گسترده است. با این حال آشنایی با تعدادی از مهم‌ترین این مکان‌ها به ما کمک می‌کند اطلاعات بیشتری از کاربردهای این کانال‌های اسپیرال داشته باشیم:

  • ساختمان‌های مسکونی: اولین جایی که از کانال‌های اسپیرال به نحو گسترده استفاده می‌شود منازل و آپارتمان‌های مسکونی است. سیستم شوتینگ، سیستم تهویه مطبوع و سیستم انتقال حرارت ساختمان‌های مسکونی وابسته به کانال‌های اسپیرال است.
  • کارخانجات و صنایع: از دیگر نقاطی که در آن‌ها از کانال‌های اسپیرال به نحو گسترده استفاده می‌شود، کارخانجات و ساختمان‌های صنعتی است. در این مکان‌ها این کانال‌ها برای انتقال هوا و سیستم تهویه مطبوع مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • بیمارستان‌ها: در بیمارستان‌ها از کانال‌های اسپیرال به نحو گسترده‌ای استفاده می‌شود. سیستم دفع مواد، شوتینگ، تهویه مطبوع و سیستم‌های برودتی در این مکان‌ها نیازمند استفاده از کانال‌های اسپیرال هسند.
  • هتل‌ها: هتل‌ها از دیگر مکان‌هایی هستند که به شدت نیازمند استفاده از سیستم‌های تهویه مطبوع و البته کانال‌های اسپیرال هستند. پروژه‌های مرتبط با هتل‌ها عظیم همیشه همراه با نصب سیستم‌های تهویه مطبوع بزرگ است.
  • سوله‌ها: در سوله‌ها و انبارهای صنعتی و کشاورزی نیز برای انتقال هوا و تهویه مطبوع از کانال‌های اسپیرال به نحو گسترده‌ای استفاده می‌شود. نوع کانال‌های اسپرال استفاده شده در این موارد، گالوانیزه است.
  • پالایش نفت: یکی دیگر از مکان‌هایی که در آن از کانال‌های اسپیرال به نحوی گسترده استفاده می‌شود، سیستم‌های انتقال مواد و گاز صنعت نفت و پالایشگاه‌های مرتبط با این صنعت است. نوع کانالهای اسپیرالی که در این موارد استفاده می‌شود، کانال‌های اسپیرال فولادی مشبک است که بسیار مقاوم بوده طول عمر بالایی دارند.

مشتریان اسپیرالی

نمونه کارهای کانال اسپیرال

keyboard_arrow_up